Hvordan ta et godt bilde

 

1.

Før du tar noen av bildene dine, må du kjøpe eller leie et kamera som tar godt utviklede bilder. Du vil ha et kamera som har mange megapiksler. Jo flere megapiksler, jo klarere blir bildet. Derfor, når du skriver ut bildet, kan du gjøre det til en større størrelse. Hvis kameraet ditt for eksempel har åtte megapiksler, kan du blåse bildet ditt til minst en 20x30-utskrift. Det er også forskjellige kameraer du kan kjøpe. Du kan kjøpe et digitalkamera eller et filmkamera. Med filmkameraer er bildene du tar er mer overraskende, mens et digitalkamera lar deg se på bildene du tar og slette dem når du velger det.

2.

Når du har kameraet ditt, les bruksanvisningen eller gå online til nettstedet for å lære mer om det. Kameraet du har har sannsynligvis mange funksjoner som du ikke visste noe om. Funksjonene den har, kan spare tid når du vil redigere bildet ditt senere på datamaskinen hvis du velger å gjøre det.

3.

Nå er du klar til å ta bilder Når du tar bildet ditt, må du sørge for at du virkelig holder kameraet på plass. Ingenting er mer irriterende enn et uklart bilde. Hvis du har et digitalkamera, gjør det en ganske god jobb med å fokusere kameraet for deg. det har ikke automatisk fokus, sørg for at du virkelig tar deg tid med å fokusere bildet og prøve å ikke bevege deg. Du kan til og med trenge et stativ for å stabilere filmkameraet ditt enda mer.

4.

Hvis du tar et nærbilde av en person eller et objekt, må du aldri sette Hovedfaget rett midt på bildet. Hvis du setter det i midten, blir det ikke et dårlig bilde, men å sette bildet til venstre eller høyre på bildet vil gi det et mye mer kreativt utseende.

5.

Hvis du har tid, prøv å melde deg inn i en fotograferingsklasse. Lær om riktig eksponering, hvordan du tar et bilde i forskjellige lysforhold, bruk av et blits, ISO, lukkerhastighet og forskjellige teknikker, vil hjelpe deg med å utmerke seg på å ta prisbelønte fotografier.

6.

Når du har tatt bildene dine, kan du skanne dem inn i datamaskinen din hvis du har skrevet ut dem eller lastet dem opp på datamaskinen din hvis de fortsatt er på kameraet. Bruk bildeforbedrende programvare som Photoshop eller Kodak Easy Share til forbedre det kreative aspektet av bildet ditt. Det er mange teknikker du kan lære om ulike typer programvare for å gjøre bildene det beste du virkelig kan lage dem. Bare ved å slå et farget bilde inn i et svart og hvitt eller sepia tonet bilde sammen med bumping opp kontrast og lysstyrke vil slå bildet du tok inn i en heck av et fotografisk mesterverk!

For å ta et godt og godt utviklet fotografi, trenger du det riktige kameraet samt utstyr for å få jobben gjort. Du vil få mest mulig ut av dine fangne ​​minner, så det er viktig å ta dem eller redigere dem så godt som mulig.
Forhåpentligvis vil denne artikkelen lære deg alt om det grunnleggende om å ta et fotografi.