Alkaliske batterikomponenter

  Først designet av Lew Urry av Eveready Battery-delen av Union Carbide i 1959, kan alkalisk mangandioxid eller alkalisk batteri i dag gi strøm omtrent 40 ganger lengre enn originalene, takket være forbedringer for å dekke behovene til moderne personlige elektronikk. De kjente positive og negative innleggene er bare bookends for komponentene som gjør alkaliske batterier både kraftige og trygge.

Hud

Ytre hud eller hylse av alkalisk batteri er vanligvis laget av polyvinylklorid - eller PVC for kort . Arbeidet er enkelt: ta av stålburken og hold alt som er inne i batteriet, for å unngå skadelige enheter eller flekker.

Elektrolytt

Elektrolytt er en løsning av kaliumhydroksyd i vann som bærer strømmen inne i batteriet. På samme måte som batteriet i en bil er det etsende og farlig å berøre.

Anode

Anoden, laget av pulverisert sink, fungerer som en kilde til elektroner. Det er offerelementet som strømmer mot katoden for å generere en elektrisk strøm.

Katode

Katoden er laget av mangandioxid og grafitt. Denne kombinasjonen gjør det mulig for katoden å absorbere elektronene gitt av anoden.

Anode Collector

Denne komponenten, laget av forgylt messing, tjener som vei for elektroner for å nå den eksterne kretsen.