Hjemmemaleri

 

Børsten og rullen

Når veggene dine er fullstendig prepped og rengjort, er det på tide å begynne å male. Med bare noen få enkle børster og en 9-in. maling ruller og roller pad, de fleste deler av ditt hjem kan være dekket med en eller flere lakker. Selvfølgelig trenger du en valsepanne for å holde og bruke malingen til valsen. Legg til et par filler, en kulepistol med caulk, maskeringsbånd og en vindusmalingskraper, og du kan begynne.

The Dropper og Stiger

Før du faktisk begynner, sørg for at du har dørduker for å holde gulvene og møbler maling gratis. Du vil også trenge et støttesystem slik at du kan nå hver nick og krone på malerioverflaten. Ditt støttesystem kan inkludere trinnlister, forlengelsesstiger, planking, stillas eller utvendige pumper og poler. Et forlengelseshåndtak for malingsrullen kan eliminere noen av stigen og stillasets bruk.

Opprydding

Noen filler, en malekam og en børstespinn kan hjelpe prosessen med å rydde opp. En industriell bruksvask, hvor du kan rengjøre børster og ruller, bør være en del av hver husstand. Med bare noen få hjemmemalerier, kan du gjøre mye for å male ditt eget hjem eller boareal. Og det er ikke nødvendig å male alt i samme farge heller, for med litt innsats og planlegging kan en flerfarget design gjøre interiøret eller eksteriøret virkelig skiller seg ut.