Hvordan bruke snoet bly i farget glass for skjønnhet og spar penger

 

1.

Med de høye prisene på metaller, bør du vurdere å bruke vridet bly som din kant på glassplaten. Kunder elsker det sjarmerende, gammeldags utseende, og det er omtrent halvparten av kostnadene ved metallkantene. Du kan bruke hvilken som helst ledning, enten 'U' eller 'H', og i hvilken størrelse som helst.

2.

Som du vet, når du bruker metallkantene på et panel, kan du ikke folie kantene. Men hvis du bruker den vridede ledningen, trenger du å folie kanten for å gi ledelsen noe å være loddet til.

3.

Du vil lette din Panel som vanlig:

Løs på forsiden, tinn i kanten, lodd rygg, tinn i kanten. Når du er fornøyd med loddetrådene dine og på det punktet vil du normalt feste dine kleshengere, da setter du den snoede bly rundt panelet. Det er best å starte ved en søm i nærheten av bunnen av panelet. Flux ledningen og foliekanten og deretter på omtrent alle andre deler av ledningen som berører glasskanten, sett litt av loddet for å gjøre det 'ett' Vær forsiktig så du ikke brenner gjennom ledningen! Gjenta til hele kanten er festet. Deretter vri den over og gjenta på bakkanten. Til slutt legger du til kleshengere. Du vil bli overrasket over hvor pen arbeidet ditt har blitt og Jeg garanterer at kundene dine vil elske utseendet!

4.

For å vri ledelsen bruker jeg Morton Twister. De 'er rimelige og perfekte for å holde spenningen på ledningen. Jeg anbefaler personlig å bruke' pre-stretched 'bly. Du trenger ikke å rote med å strekke ledelsen, og det er faktisk skinnere og vakrere. Jeg selger ledelsen , Morton Twisters og loddetinneren i min Ebay-butikk under navnet Missourijewel.

Håper jeg hjalp, Nancy

En fantastisk måte for glassmaleriet å skape bedre kunstverk og HALF prisen for tradisjonelle kantinger. :)