Hvordan lage silke skjermer hjemme

 

1.

Kjøp silkescreeningsnettverket i trådtellingen du liker å bruke. Ja å kjøpe mesh for silke screening er snill å kjøpe ark, når det kommer til kvalitet. Jo høyere tråden teller jo bedre det er.

2.

Velg rammen eller rammekitet. Når du gjør dette, må du også vurdere størrelsen du prøver å gjøre. Du kan faktisk gå liten på dette, men du kan også gå ekstra stor, det avhenger av hva du prøver å gjøre. Siden dette muligens skal gjøres hjemme, anbefaler jeg en treramme, med mindre du har de riktige verktøyene for å bruke en aluminiumsramme.

3.

Pass på at du har alt verktøyene du trenger for å montere skjermen. Og en flat overflate som er fri for rot. Du må få plass til dette.

4.

Ta rammen eller rammen du har, og måle den fra topp til bunn og side til side. Skriv ned disse dimensjonene, dette er hvor stor du skal klippe skjermen. Skjermen må være stor som hele rammen, ikke like stor som innsiden av rammen.

5.

Mål og skjær skjermen. Jeg vil måle to ganger og kutte en gang. Dette nettverket kan være litt dyrt avhengig av typen og kvaliteten du velger.

6.

Dette er den vanskelige delen. Du kommer til å strekke deg skjermen over rammen. For å gjøre dette, skal du knytte skjermen til den ene siden eller slutten, uansett hvilken du velger. For å feste skjermen må du bruke skjermlimingssett. Følg instruksjonene for hvordan du skal bruke dette riktig og sikkert. Bare vær sikker på at skjermen er flat og rett. Ingen rynker langs kanten.

Når du har fullført en side, flytter du til den oppisitte siden og gjentar trinn 6. Trekker skjermen stramt over. Jo strengere du kan få dette, desto bedre du skriver ut, kommer det ut.

8.

Gjør de andre 2 sidene og husk å holde skjermen stram hele tiden. Du prøver å strekke dette så mye som mulig.

9.

Når du er ferdig med å feste skjermen, må du tørke som angitt på limet. Og der har du det. Din egen hånd strekt og hjemmelaget silke skjerm.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe et håndstrekningssett for rundt $40,00 som vil hjelpe til med prosessen
  • Gjør litt forskning om de forskjellige limene som kan brukes til å feste skjermen.
  • Få en venn til å hjelpe deg, det vil gjøre det mer fornøyelig og litt lettere.
  • Se på fingrene dine hvis du bruker et håndstrekningssett, jeg tror du kan gjøre skade hvis du får en finger.
  • Arbeid i et godt ventilert område med limet
  • Dette er faktisk ikke vanskelig å gjøre hvis du har de riktige verktøyene og forsyningene for å lage din egen silkeskjerm med. Dette vil ta omtrent en halv time til en time å fullføre (kanskje lenger hvis dette er første gang du har laget en skjerm)