Informasjon om Spiny Sea Agurk

 

Utseende

Spinske sardinker har vanligvis lange ormlignende kropper med spines eller små pigger som rager ut fra kroppene deres, som spenner fra svært små og neppe merkbare til meget uttalt. Deres farger varierer, men er vanligvis svarte, brune eller mørkegrønne.

Typer

Omtrent 1 100 arter av den spiny sea agurk eksisterer, ifølge University of Michigan Museum of Zoology. Vanlige varianter inkluderer svart, sand, den lette flekken, eselmuskelen, tigerhalen og teatkornet.

Geografi

Spinte sardagkommere lever i kystvannet i Stillehavet, Indiske og Atlanterhavet som i Middelhavet, ifølge University of Michigan Museum of Zoology.

Størrelse

De minste varianter av sjø agurk gjennomsnittlig lengde på rundt 3 cm, mens den største kan nå lengder på 1 m, forklarer universitetet av Michigan Museum of Zoology. De største spinte sardinkurvene har potensial til å være opptil 24 cm i diameter.

Oppførsel

Spinke sardinkerfeller feller mat som fytoplankton og andre partikler på toppene, og passerer deretter maten i munnen. Sjøgurker reproduserer gjennom gjødsel av egg. En spiny sea agurk eller Holothuroidea er en type uvirvelbrøt organisme relatert til sjøstjerner. I stedet for å være en spesifikk organisme, er den spiny sea agurk en klasse, hvorav det er mange arter.