Bøker om plagiatforebygging

  Lærere, administratorer og foreldre som leter etter ressursmaterialer om hvordan du kan hjelpe elevene til å unngå plagiering, kan velge mellom flere bøker som er publisert om emnet. Bøker om plagiatforebygging spenner fra de med lærere som deres spesifikke publikum, til de som er rettet mot å hjelpe elevene til å lære hva plagiat er, og hvordan man avstår fra det i sitt skriftlige arbeid, til de som adresserer en rekke publikum med stor interesse for å forbedre akademisk integritet.

Plagiarisme: Hvorfor det skjer og hvordan å forhindre det.

Tennessee lærer Barry Gilmores 'Plagiarism: Hvorfor det skjer og hvordan å hindre det' gir lærer veiledning om hvordan man oppdager plagiering og hvordan man konfronterer studenter på akademisk uærlighet. Gilmore gir også lærere prewriting- og forskningsstrategier til bruk med studenter som kan bidra til å forhindre plagiering i utgangspunktet.

Plagiering: En veiledning for studenter

Oppfølgingen til 2008 's' Plagiarism: Hvorfor det skjer og hvordan å forhindre det, 'Gilmore s Plagiarism: En Slik Ikke-Guide for Studentene bytter fokus for å adressere elevene om plagiering. Gilmore gir case studies, MLA og APA stil retningslinjer og definisjoner av hva som utgjør felles kunnskap som et middel til å hjelpe elevene til å unngå plagiering og øke deres etiske bevissthet.

Forebygging av plagiering: Tips og teknikker

Lauren Hennessey DeSena 's' Forebygging av plagiering: Tips og teknikker 'utgitt av Nasjonalråd for engelskspråklige (NCTE), 'argumenterer for å skape oppgaver som legger vekt på elevers' opprinnelige tenkning gjennom freewriting og bruk av primære kilder, 'ifølge en beskrivelse på NCTEs nettsted. Boken er rettet mot både videregående og høyskoleinstruktører.

Veiledende studenter fra bedrageri og plagiering til ærlighet og integritet: Strategier for endring

'Veiledende studenter fra bedrageri og plagiering til ærlighet og integritet: Strategier for forandring' av Ann Lathrop og Kathleen Foss, tilbyr lærere, administratorer, foreldre og studenter strategier for å jobbe mot en kultur av akademisk ærlighet i skolene som ville utelukke forekomster av utro og plagiering. I den sammenheng inneholder boken flere sider som kan kopieres og distribueres i hele skolens lokalsamfunn med riktig tildeling.

Hva hver student bør vite om å unngå plagiering

Linda Stern 's' Hva hver student bør vite om å unngå plagiering 'gir elevene praktiske tips om hvordan og hvorfor å unngå både forsettlig plagiering (for eksempel nedlasting av papir fra nettsider for elektronisk papirfabrikker) og utilsiktet plagiering (for eksempel å glemme å bruke anførselstegn ved bruk av eksakte ord fra en kilde). Boken er en del av Pearson Publishing 's' What Every Student Should Know About '(WESSKA) serien.