Hvordan lage en bærbar veske

 

1.

Last ned en gratis versjon av Adobe Photoshop ved å besøke en av de mange nettstedene som tilbyr gratis nedlasting, for eksempel Soft32 (se Resources section). På hovedwebsiden klikker du på den blå koblingen 'Last ned Photoshop' og nedlastingen starter.

2.

Start en ny bildefil ved å klikke 'Fil', som ligger i øverst til venstre på skjermen. Når en rullegardinliste vises, klikker du på 'Ny'. Et popup-vindu vil vises på skjermen som ber om dimensjonene for bildet ditt. For en laptop bag design, fyll inn 10 inches for høyden og 10 inches for bredden. Skriv inn minst 300 dpi for oppløsningen og klikk på 'OK'.

3.

Sett inn et bilde i bildet. Hvis du har et fotografi på datamaskinen din som du vil plassere på din egendefinerte laptop bag, finn og høyreklikk på bildet. En liste vises. Klikk på 'Kopier bilde'. Deretter klikker du på 'Rediger' øverst på Photoshop-siden, og velg 'Lim inn'. Bildet vises i bildet.

4.

Skriv teksten i bildet ditt. Klikk på ikonet som ser ut som en hovedstad 'T' inne i verktøykassen, plassert til høyre på skjermen. Klikk og dra en markeringsboks hvor som helst på bildet ditt, og klikk inn i boksen for å begynne å skrive. Endre farge-, størrelses- og skrifttypestilen ved å bruke tekstjusteringsverktøyene øverst på skjermen.

5.

Lagre bildet på datamaskinen ved å klikke på 'File' og velg ordet 'Lagre som' i rullegardinlisten. Når et vindu vises, må du kjenne filen og velge filtype 'jpeg', og deretter klikke 'OK'.

6.

Last opp bildet på en nettside for utskrift , som for eksempel CafePress (se Resources section). Start med å gå til hovedwebsiden til CafePress og registrere deg for en gratis konto. Når registreringen er fullført, klikk på lenken kalt 'Mine butikker', plassert på venstre side av skjermen. Når den siden er lastet, klikker du på 'Administrer seksjoner og produkter.' Det vil bli en bildelaster som lar deg laste inn din bærbare bagasje på CafePress-websiden. Når bildet er lastet, velg elementene du vil plassere bildet på, for eksempel laptopbagen.

Tips og advarsler

  • Du kan også kjøpe den fullstendige versjonen av Adobe Photoshop på en hvilken som helst kontorforretning eller dataprogramvarebutikk.
  • Skreddersydde bærbare poser gjør store bedriftsgaver, forretningsfremmende elementer eller morsomme bursdagsgaver. Alle kan lage sin egen personlige bærbare bag med en gratis versjon av et Adobe Photoshop-program og en PC. Laptop bag design kan lastes opp til et print-on-demand selskap og kjøpes til en svært rimelig pris, og gjør egendefinerte bærbare poser tilgjengelig for alle. Her er en trinnvis veiledning for å hjelpe deg med å designe din egen laptop bag.