Kilder til gjenvinning av avfall

  President Obama ble svoret til kontoret med sitt arbeid helt kuttet ut for ham. En av de viktigste elementene på hans agenda har vært å skape 'grønne' jobber som alle håper vil feie bort arbeidsledighet sammen med tonnevis av avfall som Amerika genererer hvert år. Etter jordskjelvet i Indiskhavet, tsunamien i 2004 og orkanen Katrina, har verden innsett at 'moderens natur' ikke kan tas for gitt, og vi må gjøre vårt ytterste for å sikre at miljøet blir behandlet med respekt og takknemlighet det fortjener. Et av de viktigste fokusområdene er fortsatt å identifisere og forstå kilder til avfall.

Farlig industriell avfall

Industri kan være en av de viktigste kildene til farlig avfall som kan være giftig for miljøet. Prosedyrer som resirkulering av resirkulering, forbrenning, emballasje av laboratoriekjemikalier, gjenvinning av elektronikk, drivstoffblanding og mange andre prosesser er innført for å håndtere industriavfallet. Verden har opplevd en rekke katastrofer som Tsjernobyl, Bhopal Gass-tragedien, og det siste BP-oljespillet som viser at det er store farer.

Husholdningsavfall

Sammenlignet med avfallet som ble generert for et halvt århundre siden, er dagens s søppel består av mange materialer som ikke kan brytes ned naturlig over lengre tid. For eksempel kan plastflasker, elektriske apparater og andre slike varer sorteres og kasseres på passende steder. Dessverre kategoriserer de fleste ikke innenlandske avfall som skadelig, og dette har begrenset suksessen til regjeringens innsats for å overtale folk til å sortere søppel i resirkulerbart og ikke-resirkulerbart avfall. Mens de økonomiske fordelene med å gjenvinne husholdningsavfall kanskje ikke er store, er fordelene for miljøet enorm.

Avløp

'Gråvann' er et begrep som brukes til å beskrive avløpsvann eller kloakk, fra vasker, bad, dusjer, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner. På den annen side er avfall fra toaletter kjent som ' Svart vann. 'En av de vanligste teknikkene som brukes er å behandle det grå vannet fra bad og dusjer og bruke innenfor ulike andre prosesser som foregår i hjemmet. Dette reduserer husholdningenes vannforbruk drastisk. 'Kompostering' brukes til å behandle det svarte vannet som senere kan brukes som gjødsel.