Wildlife Scrapbook Ideas

  Scrapbooking er en hobby som henvender seg til en rekke interesser og emner. I disse dager er det hele deler av butikker dedikert til scrapbooking. Fra bryllup og barn til reiser og ferier, har folk utklippsbøker fokusert på alle typer temaer. Wildlife er en av disse fokusene, og i lys av overflod av plante- og dyreliv som naturen har å tilby, kan en wildlife-utklippsbok ta på mange former.

Bruke dine egne bilder

Hvis du elsker å være ute og ta bilder av stedene du går og ting du ser, samler alle dine dyrelivsfotografier inn i en utklippsbok en kreativ måte å bevare minnene dine på. Hver gang du legger til et bilde i utklippsbok, kan du skrive en liten forklaring om bildet, inkludert hvor og når du tok det. Du kan til og med danne individuelle utklippsbøker basert på dyrelivet du fotograferte i et bestemt område.

Bruke faktiske planter og blomster

Bilder og klistremerker er ikke de eneste tingene du kan lagre i en utklippsbok. Hvis du liker å samle prøver av forskjellige typer planter og blomster, kan du tape selve planten eller blomsten på en side i utklippsboken. Dette gjør det mulig å holde hver enkelt prøve adskilt fra de andre og skrive identifiserende informasjon om den. En wildlife-utklippsbok av faktiske planter og blomster er attraktiv og gir deg en tiltalende måte å vise frem din hobby til venner og familie.

Bilder fra andre medier

Med mindre du har mulighet til å reise hvor som helst i verden du vil ha regelmessig, er det bare så mye dyreliv du kan katalogisere med dine egne fotografier. Det betyr ikke at innholdet i din utklippsbok skal være begrenset. Du kan legge til bilder fra magasiner, aviser og Internett til din utklippsbok, noe som gjør variasjonen nesten uendelig.