Hvordan selge glassmaleri kunst

 

1.

Samarbeide med andre lokale artister for å dele prisen på en butikk der du skal selge brikkene dine. Ofte er kostnadene ved å leie butikkfester utilsiktet dyrt, men splittelse av kostnaden blant flere personer har råd til flere artister muligheten til å markedsføre seg.

Kontaktpersoner i ditt område om selge arbeidet ditt i butikkene sine. Butikker, bokhandlere, antikvitetsbutikker og loppemarkeder er bare noen av butikkene som kan tillate deg å selge gjennom dem. Noen eiere kan kreve en liten prosentandel av fortjenesten din, mens andre kan tillate deg å gjøre det uten kostnad. Kaffebarer er en annen utmerket ressurs for kunstnere.

3.

Lag en nettbutikk, enten gjennom ditt eget nettsted domenenavn eller gjennom et kjent nettsted som Etsy. Selge på nettet sparer penger på oppstartskostnader samtidig som arbeidet ditt utsettes for mange flere enn det som kunne nyte det på lokalt nivå.

Opprette og selge glassmaleri, hvorvidt solfangere, vinduer eller dekorative gjenstander kan være skremmende. Det kan også være utrolig givende, spesielt hvis bedriften din tar av og du er i stand til å basere din eneste inntekt på salg og provisjoner. Uansett om du setter opp en Internett-bedrift, selger gjennom lokale butikker og gallerier, eller velger landbrukers markeder og håndverkmesser, er det mange måter å markedsføre dine glassmalerier på lokalt og globalt.