Slik bruker du Malingteknikkene til Georgia O 'Keeffe

 

1. Bruk lyse farger i motsetning til mykere farger, for eksempel mykt gul mot brannrød eller myntegrønn mot strålende havblå. Bruk hele lerretet, strekke former og farger ytterligere enn de kan være representert i virkeligheten for å hjelpe sinnet til å forestille seg hva motivet ser ut i virkeligheten.

2.

Lakk naturlige stilleben som blomster, skaller, bergarter, ufruktbare landskap som ørkenen eller havet. Ikke ta med mennesker eller dyr, med mindre det er et liv i livet etter døden som dyrs bein, som Georgia O 'Keeffe ofte brukte. Ikke prøv å gjenskape fysisk handling eller bevegelse. Poenget med å bruke denne kunstnerens maleri teknikker er å ta hverdagsbilder og emner og forvandle dem til et abstrakt bilde med flytende understreket linjer.

3. La strømmen eller naturlige figurer vise i kunstverket. La fargen bevege seg over lerretet, og sjelden bruk rett over, eller opp eller ned linjer. Linjene og konturene til fagene skal være skarpe og klare, så det er ingen feil hva forskjellen er mellom motivet og bakgrunnsfargen på lerretet, selv om de er nær samme farge.

4. Represent de landskapene som Georgia O 'Keeffe representerte, som var sørvest og New Mexico. Dette er stedene hvor hun fanget hennes inspirasjon og fant gjenstandene hun malte, for eksempel kulehodeskaller, ørkenblomster , sol og ørkensand og stein.

5. Bruk et bredt spekter av naturlige farger, som Georgia O 'Keeffe gjorde. Når hun jobbet på ett maleri, brukte hun ofte hver nyanse av en farge i et maleri, spesielt om det var av en blomst eller et landskap. Hvis du maler en rød blomst, gjør hovedfokuspunktet midt på blomsten, nesten på innsiden. Gjør dette fokuspunktet ta opp hele lerretet. Bruk dype røde, skarpe, lyserøde, rosa, blekrosa, hvite, hvite gule, blodrøde og røde lilla for å avsløre rikdom av farger i en forstørret blomst senter.

Tips og varsler

  • Undersøk Georgia O 'Keeffe' s malerier for å se flere eksempler. Husk at det er svært vanskelig å replikere en legendarisk kunstneres arbeid.
  • Georgia O 'Keeffe' mottoet var 'Jeg maler det jeg ser.' Dette er mentaliteten som man må bruke når man prøver å bruke maleri teknikkene i Georgia O 'Keeffe, sammen med varierende farger og abstrakte former for stillbilder, som landskap, blomster og gjenstander i naturen. Hun kombinerte kubisme og realisme som resulterte i malerier som avbilder objekter realistisk, men legger vekt på deres geometriske form og form.