Slik bruker du sporingspapir

 

1.

Forstørre et bilde til ønsket størrelse ved hjelp av en kopimaskin. Legg sporpapir over fotografiet. Legg sporingspapiret med fotografiet til et vindu eller lysbokse ved hjelp av maskebånd. Med en blyant, spor lett langs linjene som du ønsker å beholde. Fjern papiret og fotografiet. Mørk baksiden av sporpapiret ved å gni grafitt langs linjene. Legg på toppen av en tegneflate og glatt ut. Tape papiret langs hjørner. Retrace bildet på en forberedt overflate for gjengivelse.

2.

Bruk voksfritt sporingspapir for å lage symønstre. Legg det opprinnelige mønsteret på et bord. Tape sporingspapiret på mønsteret i hjørnene. Spor over det opprinnelige mønsteret langs mønstermarkeringslinjene under. Gjør eventuelle nødvendige endringer på sporingspapiret for en tilpasset passform. Løft sporpapiret og kutt ut med saks. Alternativt kan du lage dine egne mønstre ved å bruke butikkkjøp som veiledning. Gjør bruk av sporingspapiret for nålestikkdesign og quiltfremstilling.

3.

Forbedre eksisterende bilder på malerier, akvareller og tegninger. Legg oppsporingspapiret over det opprinnelige kunstverket. Utarbeide verdier og andre tolkninger. Bestem hvor mye av originalen som skal utelates. Bestem deg på den beste sammensetningen uten å gjøre innrømmelser av originalen. Skissen på sporpapiret fungerer som en veiledning for selve gjengivelsen. Etter å ha tegnet et grovt utkast, gjør et sluttkast på sporpapiret. Legg det over det harde utkastet når du arbeider med farge og perspektiv.

4.

Test design når du gjør eller utkaster ved å bruke gul sporpapir som overlegg. Blokker deler av skissen på ett ark. Legg til elementer, som bygningsdetaljer eller landskapsarbeid, ved å isolere dem på et annet ark. Gjenta bildene ved å lage sporingsmaler. Dette øker prosjektet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Blyant, blekk, trekull og markører bløder ikke gjennom. Den høye gjennomsiktigheten gir flere overlegg uten å miste detaljer - et nyttig verktøy når reproduksjon er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Se etter vannmerket på sporpapir . Bokstavene skal være høyre side for optimale resultater. Med ulike vekter og formater finner du den beste typen sporingspapir som passer for prosjektet. Bruk sporpapir til håndverk, for eksempel origami og animerte bøker.
  • Tynn Sporpapir reagerer på fuktighet og fuktighet. Pass på å lagre papir med forsiktighet. Ikke la rendering med et objekt stå øverst over natten, da det vil gi et inntrykk på papiret.
  • Sporpapir er et gjennomsiktig hvitt papir som er litt tykkere enn vevspapir. Du kan bruke sporingspapir til å spore og overføre bilder. I tillegg beskytter den kunstverk eller fargemerker. Funnet i kunst- eller håndverksbutikker, er det tilgjengelig i forskjellige, vekter, tykkelser, overflater og størrelser, avhengig av individets behov eller prosjekt. Glatt er uovertruffen for de fleste studioarbeid, mens det er en fordel for å sy og nålepunkt uten voks. og karbonsporpapir fungerer godt når du overfører design.