Hvor mye land trenger du å heve kalkuner?

 

Wild kalkuner

Du vil sannsynligvis tiltrekke seg vill kalkuner til landet ditt hvis du har variable habitater innenfor din tomt, inkludert skog, jordbruksvekst og felt. Enhver størrelse eiendom vil være tilstrekkelig, så lenge det gir variabel vegetasjon og et varmt sted for brooding eller nesting, deres unge i en to-ukers periode. Hvis du gir den variable habitat, vil habitatet naturlig gi de variable matkildene, og øke sjansene for at kalkunene stikker rundt.

Poults

Poults er baby kalkuner. Du kan kjøpe poults fra en rekke kilder; sjekk med ditt lokale landbruksutvidelseskontor for mer informasjon. Den brutale perioden varer i de to første ukene av livet, og skal gjøres i en 10 fot med 10 meter skjermet område som er varmt og tørt. Du kan gi varme med en 250 watt lampe minst to meter fra bakken. Linj det brede området med halm dekket av klut. Dette vil bli mer unødvendig hver dag som poultene vokser. Denne typen innkapsling kan huse opptil 30 poult inntil de er to uker, og deretter kan du behandle dem som en kommersielt hevet kalkun som er skissert nedenfor.

Kommercielt hevede kalkuner

Kommercielt hevede kalkuner krever ingen land , men dette er et kontroversielt emne med dyrerettespåstandere. Det er mulig å heve 20 kalkuner helt innendørs i en 10 fot med 10 fothyll som heves en fot over bakken. Gulvet skal dekkes av sveisetråd og veggene dekkes med kyllingetråd. Å holde fuglene helt lukket kan føre til kannibalisme.

Den amerikanske mat- og narkotikastyrelsen har ikke krav til landstørrelse for fjærfe med fri rekkevidde; de sier bare at du må gi fuglene tilgang til utendørs. U.S. Department of Agriculture anbefaler en og en halv kvadratmeter utendørs plass per fugl. Kalkuner bør være klare til å selge på rundt 25 kg og 24 ukers alder.

Dyr

Hvis du planlegger å holde kalkun eller to som kjæledyr, må du vurdere, som du gjør med alle kjæledyr, at dyrets velvære. Kommersiell heving hindrer deg i å bli følelsesmessig knyttet til et dyr som vil bli konsumert ved å gi grunnleggende behov, men ikke noe mer. Det er ikke et magisk nummer når det kommer til hektar eller kvadratmeter land; bare tenk at kalkuner liker å streife rundt, gå opp til fire miles i timen og nyte varierte habitater. Tyrkia er innfødt i Amerika. Det ble tatt fra Amerika til Europa av oppdagelsesreisende i det 15. og 16. århundre, noe som gjør det mulig for mutasjoner å skje og nye raser utvikler seg. Den vanligste rasen for å spise er den brede, brune hvite kalkunen. Å øke kalkuner er lett, om enn tidkrevende, og kan gjøres på to forskjellige måter. Enten kan du tilpasse landet ditt for å tiltrekke seg kalkuner, der du trenger mye plass og variable habitater, eller du kan øke din egen, starte innendørs. Kalkuner trives godt, men kan også gjøre morsomme kjæledyr på grunn av sin nysgjerrige natur.