Hvordan male gamle kjelleren trapper

 

1.

Rengjør trappene for å fjerne løs smuss og smuss. Skru dem godt med såpe og vann. La dem tørke over natten før du maler.

2.

Rør på malingen godt. Begynn å male på toppen av trappen og arbeid deg til bunnen. Paint hvert annet trinn slik at du har en måte å komme seg opp trappene igjen. La trappene tørke over natten.

3.

Rør på malingsbrønnen. Igjen, begynn å male på toppen av trappen og arbeid deg til bunnen. Lakk hvert annet trinn (begynner med det uberørte trinnet først) og arbeid deg til bunnen av trappene. La trappene tørke over natten.

4.

Undersøk trappen for å finne ut om trinnene trenger et andre lag. Hvis de gjør det, følg den forrige prosedyren.

5.

Paint sidene eller trappene. Dette kan males for hele trappen --- begynn på toppen og arbeid deg til bunnen.

Tips og advarsler

  • Ha en våt klut klar til å tørke opp utslipp eller drypp. Legg et maleskive eller en plastduk over områder som kan bli skadet fra dryppende maling. Noen maling inneholder en liten mengde sand. Disse produktene er gode for trinn fordi de er mindre glatte. Rengjør malingsbørsten godt etter bruk. Kjør den under vann til vannet går klart.
  • Se på trinnet ditt når du arbeider på en trapp. Få familien din til å ha malt trappen. Faktisk vil det være en god ide å sette et tegn på døren som går ned til kjelleren som en påminnelse.
  • Å male gamle trappene i tre kjelleren vil ta bort det gamle snusket utseendet når du går inn i kjelleren din. Når du har malt dem, vil du lure på hva som tok deg så lenge fordi de vil se så bra ut. Hele prosjektet skal ta omtrent en time.