Hvordan tegne Ginger Cookies

 

1.

Tegn hodet på ingefærkakemannen med en sirkel øverst på midten av siden. Legg til en vertikal linje under hodet. Fest to diagonale linjer, en som peker mot øverste høyre hjørne av siden, den andre peker mot øverste venstre hjørne av siden for armene. Legg til to diagonale linjer til bunnen av den vertikale linjen. En av disse bør peke til nederste venstre hjørne og den andre skal peke mot nederste høyre hjørne.

2.

Tegn øynene med to små sirkler på ansiktet. Legg til smilet med en linje som kurver opp på venstre og høyre side. Tegn et klokkeformet rektangel festet til bunnen av hodet for kroppen. Fest bøyede linjer rundt hver arm og ben.

3.

Tegn knappene med tre små sirkler på den vertikale linjen til ingefærkakemannen. Tegn bøylen med to trekanter under haken. Disse trianglene skal peke sammen. Legg til en liten sirkel midt i de to trekanter.

4.

Slett retningslinjene og blekk bildet av pepperkaksmannen. La blekket tørke og slette blyantlinjene.

5.

Farg kroppen av pepperkakebretten brun. Farge knappene oransje og buebåndet blå. Farg opp hetteglassene og munnbeige. La blekket tørke og legg høydepunkter til kaken med fargeblyanter. Bruk beige til å fremheve kakekroppen lett. Legg gule høydepunkter til oransje knappene med små sirkler inne i oransje knappene. Legg til hvite høydepunkter i sløyfen.

Tips og advarsler

  • Lag fotokopier av illustrasjonen i trinn 4.
  • Plasser en papirark under illustrasjonen din for å hindre at blekket bløder gjennom siden.
  • Ginger kaker er en stift ferie behandler. Faktisk har pepperkake mannen blitt en så viktig del av ferien som pepperkake menn er brukt som dekorasjoner på juletrær, ferie coloring bøker og til og med animerte filmer. Tegning av en pepperkake mankake kan gjøres med noen grunnleggende former. Når dette bildet er tegnet, kan du farge det med markører og bruke fargede blyanter for høydepunkter for å gi illustrasjonen din ekstra pizazz.