Hvordan lage Paint Spatter med en Airbrush

 

1.

Hold airbrush pistolen omtrent 6 inches unna overflaten. Plukk håndleddet tilbake så langt det kommer til å gå.

2. Plukk håndleddet fremover mot overflaten mens du trykker på airbrush-utløseren, og send malingen på lerretet. Kraften fra den flickende bevegelsen vil splitte malingen på overflaten i prikker.

3.

Bruk forskjellige bevegelser og mer plass hvis du vil splitte et større område. Gå tilbake fra overflaten og vri til siden, og gjør skuldrene vinkelrett på overflaten. Spinn på en hæl mens du trykker på avtrekkeren for å skyte maling fra airbrushen. Når du spinner mot overflaten, hold armen rett. Feie fra fot til fot og dekke hele lengden på maleriet ditt.

4.

Dypp fingrene i vann og flip det på malingen. Du kan også kaste håndfull vann på malingen hvis det er en stor mengde. Sprøytene vil dryppe nedover overflaten og etterlate maling i stien.

Airbrush maleri kan skape forskjellige vakre effekter. Det er imidlertid vanskelig å produsere noe så enkelt som splatters med en airbrush pistol fordi det spruter så fint og jevnt. Med noen bevegelse triks, kan du enkelt splatter male på et lerret med en airbrush pistol.