Hvordan lage antikke vask akrylmaling

 

1.

Bland lett gull og brun akrylmaling i en bolle. Bruk et forhold på tre deler brunfarve til en del lysgull. Beløpet du lager, avhenger av hvor mye papir eller lerret du må dekke. Legg til noe løsningsmiddel (som terpentin) til blandingen og bland det grundig for å unngå tynn pigmentakkumulering på børsten.

2. Bruk en stor børste og dip den i våt maling blanding. Tørk vasken over lerretet ditt med lange, jevne streker som vil skape et jevnt, jevnt farget område som ikke ser ut som penselstreker. Dette kalles vask. Vask hele lerretet med brunbrun og gullblanding, og legg deretter til en svært fortynnet hvit for å tynne vasken ned. Du kan alltid legge til mer oppløsningsmiddel på børsten din og tørke den over lerretet, hvis malingen din blir for mørk. Noen få slag av svært fortynnet svart, børstet i vasken, vil legge til en dypere og mer tiltalende effekt.

3. Bland kremfarget maling med blekgult for å oppnå en sekund type antikk vask. Denne lener seg mer mot et pergamentpapirutseende. Bland krem ​​og blekgult i forholdet mellom tre deler krem ​​til en del blekgult. Pass på at kremfargen din er nesten en hvit / brunbrun kombinasjon. Bland disse fargene i løsningsmiddelet ditt og puss på lerretet med diagonale slag. Dekk minst halvparten av lerretets bredde med hvert slag. Fortsett å gjøre dette til du har vasket hele lerretet.

4.

Paint bildet ditt på toppen av det vasket lerretet. Bruk tykke farger slik at maleriet skiller seg ut fra vasken . Vasken bør markere motivet til maleriet, slik at lettere din vask, desto bedre blir effekten når du begynner å male.

En vask i maleri er når en kunstner bruker en våt pensel og en liten bit maling for å oppnå et spesifikt utseende på det generelle utseendet til et bestemt maleri. Vasking gjøres vanligvis i vannbaserte maling, for eksempel akvareller og akryl. Mange artister er berømte for å legge til vasket eller farget effekt på deres verk, inkludert Friedel Dzubas og Ronnie Landfield. Å lage en antikk vask med akrylmaling vil legge til dybde og subtile variasjoner i arbeidet ditt.