Hvordan lage strøm fra saltvann og oksygen

 

1.

Fest en lyspærebunn med stikkontakt til et trebrett med skruer og en skrutrekker. Plasser den nær kanten av treet og legg en keramisk kaffekrus på toppen av treet nær motsatt side.

2.

Stripe 1 tommers isolert plastbelegg fra Endene av begge settene av kobbertråd. Plasser wire strippere 1 tommers over enden av ledningen; lukk ledningsstripperne og trekk dem mot enden av ledningen.

3.

Vri hver av lyspærens skruer mot urviseren med en skrutrekker til skruene er litt forhøyet over treet.

Legg den strippede enden av den røde ledningen under en av skruehodene og sett den rundt skruen en gang. Bruk en skrutrekker for å stramme skruen med urviseren.

5.

Ta den andre enden av den røde ledningen og sett den inn i hullet på bunnen av den røde alligatoren klips. Trekk ledningen opp gjennom klemmen og fest den til skruen på toppen av krokodillen. For å feste kabelen, skru skruen mot urviseren med en skrutrekker, sett ledningen rundt skruen og skru til skruen igjen med skrutrekker.

6.

Legg den avkroste enden av den svarte ledningen under det andre skruehodet og stram med en skrutrekker også.

7.

Ta den frie enden av den svarte ledningen og fest den til det svarte alligatorklippet akkurat som du gjorde med den røde ledningen.

Sett inn lyspæren i kontakten og skru den med klokken til den er sikker.

9.

Trykk på ytre kantene på det røde alligatorklippet for å åpne klippet. Fest klemmen til jernelektroden og heng elektroden over kanten av kaffekruset.

10.

Trykk på de ytre kantene på det svarte alligatorklippet for å åpne klippet. Fest klipset til magnesiumelektroden og heng elektroden over kanten av motsatt side av kaffekruset.

11. Häll 6 til 8 gram varmt vann fra springen til en liten beholder.

12. Hell en kopp salt i vannet og rør med en skje for å oppløse. Hvis alt saltet oppløses, legg til ytterligere 1/4 kopp salt. Det bør være et tynt lag salt langs bunnen av beholderen.

13.

Sett vannet langsomt inn i kaffekruset til vannet stiger over de to metallelektroder. Når dette skjer, lyser lyspæren.

14. Bruk en kaffekjøler eller halm til sir saltvannet inne i kaffekoppen. Når du rører, vil lyspæren bli lysere på grunn av ekstra oksygen som blandes i vannet.

Tips og advarsler

  • Små stykker av tape kan brukes til å sikre elektrodene på utsiden av kaffekruset hvis de ikke vil henge på kanten av seg selv.
  • For å lage ekstra oksygen, hell en til to spiseskjeer av hydrogenperoksid i saltoppløsningen .
  • De fleste er kjent med konseptet om å bruke vannkraft for å generere elektrisitet. Prosessen arbeider ved å utnytte energien som er opprettet i flytende vann for å skape strøm til andre bruksområder. Den samme effekten kan opprettes ved hjelp av saltvann og oksygen. Å skape elektrisitet fra saltvann og oksygen er best demonstrert av et enkelt vitenskapsforsøk ved hjelp av grunnleggende forsyninger som er tilgjengelige hos enhver maskinvare- eller boligforbedringsbutikk.