Hvordan tegne en enkel katt

 

1.

For å starte kattegningen, tegne en rett horisontal linje om en tomme lang. På hver ende av den linjen tegner du en liten skrå linje rundt en halv tomme lang, beveger deg oppad.

2.

Tegn to rette vertikale linjer ned fra første linje. En linje fra hver ende.

3.

Lag to skrå linjer av hver av de to siste linjene. De skal bevege seg mot hverandre og gjør nesten en V-form. Jeg prøver å legge et lett trukket kors hvor jeg planlegger å sette ansiktet.

4.

Rett over V starter en sirkel som slutter på den andre siden av V. Dette er kattens kropp. Under kroppen trekker du fire små sirkler. Disse blir pote.

Over den første linjen trakk du og mellom de første skrå linjene du tegnet, tegnet en svingete linje. Dette vil bli halen. Tegn nå noen svingete linjer som forbinder de små sirklene til kroppen som vist på bildet. Dette er kattens ben.

6. < / p>

Tegn nå to ovaler for øynene ved å bruke det lette skisserte krysset eller din egen vurdering. Tegn en lys trekant for nesen. Noen få buede linjer som kommer av nesen, gjør munnen. Ikke glem noen prikker med whiskers som kommer fra over munnen. På toppen av kattens hode trakk du en svingete linje. Nå trekk tilsvarende kurvede linjer på hver side av den første buede linjen. Koble de svingete linjene med en buet linje. Nå er du ferdig med halen.

7.

Legg nå i skyggelegging og detaljer. Det er her katten din begynner å ta form.

Denne trinnvise instruksjonen om å tegne en enkel katt er morsom å prøve. Jeg er ikke en kunstner, men jeg elsker å doodle.