Hvordan tegne

 

1.

Det første du bør gjøre er å tegne noe du har foran deg. Du burde ikke trekke noe ut av himmelen. Jeg vil si å starte med små gjenstander som en fruktkurv eller noe som helst. Når du blir god til å tegne virkelige ting, enn du kan begynne med å gjøre ting du forestiller deg i hodet ditt. Husk å trene på tegneflater på den måten når du vil tegne ansikter på personene du har på papiret ditt, er det veldig enklere for deg.

2.

Det neste trinnet kalles skissere. Husk å skissere hva du vil gjøre. Sitt der, tegne hår på hår på kvinner. Gjør en grov skisse eller forestill deg de grunnleggende formene objektet er laget av. Slett objektet fra hverandre med tankene dine, gjør det lettere og sparer deg tid.

Utarbeidet: Bruk tyngre / mørkere linjer for å få ut delene av tegningen du trenger, og bruk en viskelær for å ta ut linjene du ikke trenger . Ser ofte tilbake på hvordan tegningen din skal tegne små detaljer litt etter litt. du kan skygge i noen ting som en kurve eller en form for en gjenstand. du bør tenke på hvor lett treff på tegningen din og hvilken del av den skal være lys og hvilken som skal være mørk. Dette kan legge til lysstyrke, intensitet og dybde til en tegning.

4.

Hvis du ikke vil at tegningen din skal vises, ser tegneserie-ish på perspektivet på tegningen. bør også sjekke andelen tegningsårsak hvis du ikke kan endre hvor realistisk tegningen din virker. Legge til en farge på en tegning legger også dimensjon til den. Jeg foreslår at du blander forskjellige farger og legger livet til det. Jeg kan også fortelle deg at bruk av forskjellige verktøy også gjør en forskjell i tegningen. En blyant har så mange nyanser du bør eksperimentere med dem.

5.

Du bør øve så ofte du spiser. På denne måten kan du virkelig begynne å oppleve ulike tegneideer. Utfordre deg selv ved å lage figurer så perfekt som mulig. Doodle når du ser på tv, og selv når du er på telefonen, kan du sjekke fremgangen din uten å merke det. Du bør også lagre hvert enkelt ark du tegner på. Lagre fra det verste kunstverket til det beste. Det hjelper også deg med å se fremgangen din.

Tips og advarsler

  • Tegning er bare to ting, legger linjer på papir og bestemmer hvor de går. ;
  • Tegn med fargeblyant hvis du vil skille seg ut fra mengden.
  • Finn inspirasjon i alt. Nyhetshistorier, landskap, følelser, alt kan trekkes realistisk eller abstrakt.
  • Er du den typen person som elsker å være kreativ, men kan ikke finne den ene tingen din godt på. Nå, denne artikkelen er for alle som vil tegne for moro skyld eller ønsker å være en profesjonell kunstner.