Slik skriver du ut tidsskriftet ditt hjemmefra

 

1.

Samle ideer til artiklene dine. Dette vil hjelpe deg å ikke bare fokusere oppmerksomheten din, men vil også fortelle deg hva slags ekstra informasjon du må legge til artiklene, som bilder eller illustrasjoner. Når du designer og trykker et magasin hjemme på et budsjett, kan du finne disse ekstra elementene billigt ved å kjøpe clip art-CDer.

Overvei å bruke en brukervennlig og gratis programvare for å legge ut bladet ditt som Open Office. Det har et oppsettprogram som ligner på Microsoft Publisher. Det gir deg maler for å komme i gang, noe som gjør prosessen med å designe bladet enklere (se Ressurser for nedlastingsinformasjon og programopplæringer ).

3.

Opprett en filmappe på datamaskinen din der du vil lagre dine magasinrelaterte filer. Disse filene skal inneholde artikler og bilder. Du vil finne det lettere å holde oversikt over denne informasjonen hvis du lager undermapper i hovedmappen, bryte undermappene opp i problemer --- for eksempel februar, mars, april-utgaver. For å lage filmappen, høyreklikk på skrivebordet ditt og gå til 'Nytt'. Velg mappealternativet. En ny mappe vises på skrivebordet ditt, som du kan merke med navnet på prosjektet. For å lage undermapper følger du samme prosess, men inne i hovedmappen.

4.

Åpne oppsettprogrammet ditt og velg et dokumentformat som passer best til magasinets format. Det er enklest å starte med en mal og legge til spesielle funksjoner i den. Navngi filen din og lagre den i magasinfilmappen din.

5.

Finn bilder og illustrasjoner på din clip art-CDer som passer til historiene du planlegger å skrive for magasinet ditt. Følg instruksjonene som følger med CDene for hvordan du trekker ut bildene og lagrer dem i filmappen din.

6.

Skriv artiklene for magasinet i Open Offices tekstbehandlingsprogram og lagre dem i riktig filmappe. Når de er lagret i hard dokumentformat, kopier og lim dem inn i riktig sted i dokumentet. Dette gjøres vanligvis ved å klikke på teksten som allerede er i dokumentmalen. Dette fremhever det svart. Klikk på det uthevede området og lim det direkte inn i dokumentet.

7.

Importer bildene dine og utklippskunst inn i dokumentet. For å gjøre dette, gå til 'Sett inn> Bilde u0026 gt; Fra fil' Velg grafikken du vil plassere i magasinet ditt, og legg det til i dokumentet.

8.

Gjenta layoutprosessen (legg til bilder og historier) til du er ferdig med bladet ditt. Lagre det endelige dokumentet i magasinfilmappen din.

9.

Skriv ut antall kopier du trenger. For å skrive ut, gå til 'File>' Skriv ut 'og velg skriveren. Bind magasinet. Stifter vil trolig være det enkleste og billigste alternativet.

Ved å skrive ut ditt eget magasin kan du skrive om emner som du er lidenskapelig. Hvis du har bestemt deg for å lage ditt eget magasin hjemme, kan du oppnå dette billig ved å bruke gratis sideoppsett programvare og lager bilder og utklippsbilder som du finner på utklipps-CDer. Når du har skrevet ut magasinet ditt, er du fri til å distribuere den til venner og familie og å bygge en bredere leserskap ved å få abonnenter.