Hvordan lage en ICONIC, PERSONLIG LOGO for en CV-pakke

 

1.

reflektere. Når du utvikler en logo som visuelt beskriver deg, er det først viktig å reflektere over typen person du er, tingene du liker, og hvilken type bilde du vil projisere. Det er også nyttig å vite om dine personlige tro, verdier, oppdrag og visjon. Ikke kom til 'bogged' ned med dette trinnet. Hvis du ikke har noen visjon for livet ditt, kan du alltid bare velge et bilde for en logo.:)

2.

p> Sketch.Time time doodling.Doodle ting som du liker.Kan du huske når du var i Junior High? Husk at SAME form eller bilde du trakk når du kjedde? Det kan brukes til logoen din. En annen aktivitet er å samle inn bilder som du liker. Klipp ut, kopier og lim inn bilder du finner som forteller om 'deg'. På en eller annen måte, ikke vær så spesielt. Du samler bare ideer.

3.

Smal. Se gjennom alle skissene og bildene du har samlet. Sorter dem for å finne de som du virkelig identifiserer med. For eksempel, hvis du elsker utendørs, og elsker kaffe, hold begge bildene til å jobbe med. Disse trinnene bidrar til å begrense bildene ved å lage et ikonisk bilde som beskriver deg.

4.

Bestem. Når du bestemmer deg for et bilde (eller bilder) som best beskriver deg, er det viktig å velge en (e) som du ELSKER. Et bilde som gjør deg glad når du ser på det, beskriver hva du føler deg mest lidenskapelig om, og er enkel nok til å bli brukt som et logo. Igjen, hvis dette trinnet er overveldende, og du finner at du blir altfor involvert med 'meningen' bak bildet, velg et bilde du liker. Husk at du alltid kan endre bildet. Det er ikke en permanent merkevarebygging!

5.

Lag. Bruk de endelige bildene du bestemte deg for, opprett ett bilde ved å kombinere bilder og skisser til et gjenkjenneligt bilde. Ved hjelp av eksemplet på utendørs og kaffe over, kan bildet være av stiliserte hvirvler og tregrener som representerer innsiden av kaffekoppen og utsikten over utendørs. Hvis mulig, gjør bildet ditt svart og hvitt først. Hvis et bilde er sterkt i svart og hvitt, vil farge bare legge til flair til det.

6.

Embellish. Når din ICONIC, PERSONLOGO er ferdig, er det på tide å pynte det med FARGE! Du trenger ikke å ha farge på logoen din, men hvis du bestemmer deg for å bruke farge, husk disse tipsene. 1. Ikke mer enn 3 farger (med mindre det er et bilde av noe). 2. Bruk samme familie av farger (hvis de er levende, bruk alle tre levende). 3. MINDRE ER MER.

7.

Lagre. Hvis du brukte et program for å lage din logo, lagre den som en jpeg, slik at du kan bruke den på elementene i din CV-pakke. Hvis du tegnet din logo, skann den og lagre den som en jpeg. Hvis du ikke vet hvordan du skanner eller lagrer bilder som jpeg, kan du bruke dette eHow-formatet for å finne ut. Jeg er sikker på at noen har skrevet en artikkel om det!

Tips og advarsler

  • Bruk et program for å lage din logo (Microsoft Word fungerer bra)
  • Spør venner om å kritisere logoen din for å se om den skildrer deg best
  • Ha det gøy når du lager (hvis det ikke er morsomt, stopp og kom tilbake til det senere)
  • Ikke bruk andre logoer som dine egne (du kan få ideer og endre imidlertid)
  • I dagens konkurransedyktige arbeidsmarked er det viktigere enn noensinne å ikke bare være kvalifisert, men også en gjenkjennelig ICONIC, PERSONLIG LOGO. Folk er visuelle, og når du har en identifiserbar logo, er potensielle arbeidsgivere mer tilbøyelige til å huske deg over feltet for søkere. Denne artikkelen vil gå deg gjennom trinnene for å lage et bilde som er recognizably 'you'.