Hvordan lage en Peeps Diorama for påsken

 

1.

Få noen pakker med Peeps. Kjøp mer enn du tror du trenger. Noen kan bli skadet når du eksperimenterer med plassering i dioramaen eller prøver å kle dem i kostymer. Andre kan bli spist hvis du får et matbitangrep midt i prosjektet. en rekke farger og former på hånden.

Hvis du har laget dioramas i skolen med sko, lim og fargestifter, så har du allerede det grunnleggende konseptet. Først må du finn en boks, enten en skoboks eller en større boks for å huse dioramaen. Ikke bli for stor en boks (hold den i forhold til Peeps-størrelsen).

p> Tenk på et tema for scenen du vil opprette i diorama. Ta en titt på linken nedenfor for å se eksempler på dioramas med temaer som Peeparinas (ballerina Peeps), Splish-Splash (Peeps i badekar), Peep-O- Prom (Peeps på en dans), Peeps Idol (talentkonkurranse) og andre scener. Du kan velge å lage en scene fra en favorittfilm eller tv-show eller få Peeps å utføre hverdagens aktiviteter.

4 .

Forvandle boksen interiør til bakgrunnen som trengs for scenen du velger. For eksempel i Peeps Idol diorama, er boksen dekket av glitrende gavepakke for å etterligne American Idol-settet. For Splish-Splash diorama brukte skaperen tapet med liten utskrift til veggene på baderomsscenen.

Samle rekvisitter for å lage scenen. Du kan bruke dukkehusmøbler eller lage din egen fra papir og alt du kan finne rundt huset ditt. Jo mer detalj du kan legge til, desto bedre. For eksempel, i Peep-O-Prom, er det enda et forfriskningstabell for dansen Peeps. Bordet med stykker pizza på den.

6.

Lag kostymer for Peeps å ha på seg i diorama-scenen. Du kan bruke stoff til å lage sine antrekk (sy eller lim dem), eller dekorér Peeps med kakebrett for å se ut som klær.

7.

Du kan legge inn din diorama i konkurranser eller bare gjøre det til å trives. Søk på internett for søkeordene, 'Peeps diorama' for å finne konkurranser. Washington Post Peeps Diorama-konkurransen hadde 800 oppføringer i 2009. Andre aviser rundt det er også sponsorert konkurranser.

Tips og advarsler

  • Det er greit å bruke lim på Peeps da disse ikke blir spist.
  • Når påsken kommer rundt hvert år, går folk Peep gal. Finne nye måter å bruke den fargerike marshmallow Peeps-intriger og utfordringer Peep fanatikere. Her er en måte å bruke Peeps kreativt i en diorama.