Hvordan male en utvendig murstein finer

 

1.

Rengjør utvendig mursteinfiner. Dekk eventuelle blomster eller busker med en presenning eller plast for å unngå skade. Bruk en sprøyte fylt med utendørs blekemiddel og vann, bruk det på den ene siden av huset ditt og la det stille i noen minutter. Spray noen områder som trenger det igjen. Bleken vil drepe alle former for mugg eller mugg på utsiden av huset ditt.

2.

Skyll utendørsblegemiddelet med en trykkvask, pass på at du ikke får dysen nær mursteinfiner. Trykkvasken trenger bare å fjerne løs avfall, ikke mer.

3. Bruk en pensel og klipp inn mursteinfinéren hvor den møter dør og vindusdeksel og bjelkelaget. Dekk kanten av foringsrøret og soffit med blåmalerens tape for å forhindre at du maler disse områdene ved et uhell.

4. Bruk en malingsrulle til å male veggene med en kvalitet primer Designet spesielt for murstein. Hvis mursteinfanen din ikke har blitt malt før, vil den suge opp primeren, så vær forberedt og kjøp litt ekstra primer. Avhengig av dybden av mørtelet mellom mursteinene, kan det være nødvendig med en pensel for å dekke mørtelfugene fullt ut.

5. Legg på to topplakker med ferdigmaling til mursteinen finér, men i motsetning til innvendig maling må du ikke sitte i mellom strøk eller etter overflaten. For stramme budsjetter kan det hende at bare en topplakk påføres, selv om to vil stå opp til elementene bedre. Ved å få primeren tynt til overflaten, kan det hende at det bare er mulig å bruke en topplakk.

Tips og advarsler

< / p>
  • En tommers lur er best, men 3/4 tommers vil fungere.
  • Maling kan være farlig, selv utenfor. Bruk et åndedrettsvern selv utendørs.
  • Mens murstein er en tidløs eksteriørbekledning, er mange av fargene og stilene som er installert for flere tiår siden ikke. Kostnaden for å erstatte dem er høy, så det beste alternativet for de fleste eiere er å male dem. Maling murstein krever litt mer innsats enn typiske vegger laget av tre eller gips, men kan gjøres av den gjennomsnittlige personen, og sparer opp til tusenvis av dollar ved ikke å ansette en profesjonell maleren.