Hvordan male nattsky tordenvær med oljer

 

1.

Bruk en middels børste til å male grunnlaget på maleriet. Start med svart og legg lagene med lange, glatte streker. Fortsett å gjøre dette til du har dekket lerretet ditt i svart.

2.

Lagstreker grå over svart. Dette vil tjene til å lyse opp den svarte mens du forlater den mørke overordnede fargen. Bruk tykke oljer for å lage en tekstur.

3.

Legg streker av hvitt til svart og grått. Dette vil ikke bare lette fargene litt mer, det vil begynne å legge til dybde og skape den stormfulle atmosfæren du vil oppnå. Bruk terpentin eller annen tynnere hvis du legger for mye maling og kan ikke synes å lette den.

4.

Gjør alt i lag. Oljemaling tørker veldig sakte, så hvis du legger for mye på, det er ikke vanskelig å ta et lag av. Du kan også spre oljer rundt for å manipulere og lage teksturer.

Bruk gråmaling for å skape mørk Skyer i mørk bakgrunn. Bruk en middels børste og tegne små uformede kurver over lerretet for å skape de harde linjene i skyene i bakgrunnen.

Legg til slag av hvitt for å lage forslaget om lyn. Lynet trenger ikke å være helt definert. Mør lynbommene ragged uten å lage harde linjer. Bruk børstene på siden til å gi utseendet til vind eller regn. De primære fargene vil være svart, grå og hvit med mørkeblå berøringer for å kompensere for de andre farger. Kombiner disse fargene og tekstur dem ved å dabbing oljene med spissen av børsten din, og du kommer til å ende opp med en moody stormbit i oljer som du vil være stolt av å henge på veggen din.

Oljemaling er kjent for sine levende rike farger og teksturer. På grunn av disse egenskapene er oljemaling ideell for å male landskap og surrealistiske bilder, realistiske scener og humørete atmosfæriske biter. Claude Monet og Vincent Van Gogh er to kunstnere som brukte oljer til deres beste fordel. Lær hvordan du maler natthimmel tordenvær med oljer for å skape kunstverk verdig å henge på en vegg i hjemmet ditt.