Rock Tumbler Tips

  Rock tumblers polske steiner og gjøre dem presentere for rock samlinger. Ifølge AK Mining nettsiden, hvis rock tumblers brukes feil, kan de føre til at steinene blir polert til støv. Feil omsorg kan også ødelegge maskinen. Tips om bruk av steinmaskere kan holde steinene og maskinen trygg.

Rengjør fatet

Rengjør fatet etter hver bruk og mellom brukstrinnene. Hvis tønnen ikke rengjøres, kan det føre til overflødig grus og steiner i fatet. Kornet kan så male mot de andre steinene, noe som fører til en dårlig polsk. Inspiser fatet mellom bruk og bruk vann og papirhåndklær for å rydde ut noe av grisen.

Bare legg til sukker

Ifølge Rock Tumbling Hobby-nettstedet, kan du legge til litt sukker til det endelige polerte scenen, gi dine steiner en ekstra glans. En spiseskje skal være mer enn nok. Det kan føre til at maskinen samler ekstra grus, noe som kan føre til riper i stedet for fint polert.

Super Lim

Bruk av super lim med steinene dine kan hjelpe til med å fylle opp sprekker og forhindre at grus kommer inn i disse områdene og ødelegge din polsk. Dip dem i limet og spred det med en tannpirke. Frakken skal være tynn nok til å være usynlig. La steinene sitte til limet er tørt og så begynne poleringen.

Oljebørsterene

Olje på børstene på tumbleren kan bidra til å holde dem rene. Det kan også bidra til at poleringsprosessen går jevnt. Bruk en sprøyte til å bruke oljen til hver pensel lett. Hvis du legger for mye olje på børstene, kan det skje når du starter tumblingprosessen. Påfør nok for å gjøre penslene fuktige. Hvis børstene drypper, har du lagt på for mye olje.

Barrel Balance

Rock tumblere trenger vann for å holde grisen vannet. Hvis fatet er underfylt med vann, kan grisen bli tykk slurry som kan bremse polering. Hvis det blir tykk nok, kan det til og med skade tumblerens motor når det kolliderer for å fungere. Hvis du gjør underfylling, legg vann mellom tumblingprosessene for å kutte opp slammet.

Bruk runde steiner

Polering av nesten runde steiner øker poleringsprosessen. Det bidrar også til å unngå overflødig avfall, som grus og slurry. Begrensning av avfallet hjelper maskinen din til å fungere smidigere. Rock Tumbling Supplies nettsiden antyder å gå til strender for å finne runde steiner. ofte rundt på grunn av erosjon av vann og vind.