Slik farger du Anime med Prismacolor Markers

 

1.

Tegn din egen anime-illustrasjon. Pass på at den endelige illustrasjonen er blekket med en svart blekkpenn. Dette sikrer at linjekunst forblir skarp og ren. Hvis du ikke har din egen anime-illustrasjon, kan du skrive ut den medfølgende illustrasjonen.

2.

Farg det eksponerte kjøttet av figuren med blondwood-markøren. Påfør dette på ansikt, armer, hender og øvre bein. Legg skygger i kjøttet med sandmarkøren. Plasser disse skyggene under haken og pannen. Påfør mer skygger på venstre side av armene. Legg et tynt band med sandfarge til innsiden av øvre ben. Farg nesen og trekanten under munnen med sandmarkøren.

3.

Farg håret til denne anime karaktermagentaen. Legg til skygger med mulberry fargen. Legg denne fargen til øvre senter av håret og til venstre og høyre side av bunnen av håret.

4.

Farg ut antikken fra anime kvinnen med våregrønn . La dette tørke i flere minutter før du legger til skygger. Legg skyggene med spearmint. Påfør dette til venstre på bena, armbåndene og brystdelen.

5. Legg til lyseblå på irisene. Farge pistolen varm grå og legg til et bånd av krystallrødt rødt langs toppen av pistolen. Farge forsiden av pistolen med gul okker.

Tips og advarsler

  • Etter at bildet er tørt, kan du ta blekk over linjekunst igjen for å lage bildet er veldig skarpt.
  • Se hvor hendene er på siden. Ikke vil hvile hånden over en del av tegning og flekk markøren.
  • Prismacolor markører er perfekte for å fargelegge anime illustrasjoner. De kommer i en rekke vakre farger og i motsetning til de fleste markører, kan du blande Prismacolor markører, noe som vil gjøre illustrasjonen mer profesjonell. Farger et ganske typisk anime karakter --- en vakker kvinne med en pistol --- lar deg øve med hårfarge, kjøtt, våpen og maskinvare og klær.