Svampe og Tree Rot

 

Hyllefungi

Ifølge Statens Universitet i Utah kan hyllefugler ikke bli drept når de smitter et tre. Et tre som er rottet av disse, kan snappe på stammen og falle selv om treet fortsatt har grønn vekst Disse svampene skaper store trerotskader i trær som angriper toppen av trærne, trær og hjerteved. Hyllefugler skiller seg ut fra treet i krusninger og hylleaktige vekster. (Se ref 1, punkt 5)

Godartet Vekster

Trær tiltrekker seg mange vekst, inkludert mose og lav. Ikke alle er skadelige for treet eller tegn på sykdom.

Conk

En konk er en stor hovformet sopp. .

Heart Rot Fungi

Universitetet i Minnesota rapporterer at hjerte rotsvampe utnytter skader på trær for å komme inn i et tre, og sier at alle typer sopp som vokser på et tre, indikerer rot. Disse trerottende soppene Kan ikke angripe intakt bark, selv om noen kan infisere røttene. Svampe oppretter en rekke kjemikalier, inkludert enzymer, for å bryte ned og fordøye treet. (Se Ref 2: Punkt 4)

Farlige trær

Skogstjenesten advarer om at konker, sopp og andre sopp på levende trær er tegn på betydelig forfall. Det svekkede treet blir mottakelig for å bryte. Forhindre fare for skade eller skade på eiendom ved å ha treet vurdert av en arborist. Svampe på et levende tre står som et dødelig tegn på ødeleggelse som allerede er i gang ved treets hjerte. Avhengig av treets plassering må det ikke fjernes. Sikkerhetsproblemer forblir den beste retningslinjen for trepleie.