Hvordan lage et luftbørstesett

 

1.

Se gjennom alle typer airbrush-kits tilgjengelig på markedet i dag hvis du er på utkikk etter noe spesifikt. Det er mange airbrush-sett som kan kjøpes med visse tillegg som du kanskje ikke tenker på, og kan ende opp med å bli billigere enn å kjøpe alt utstyret separat. For eksempel kan kits kjøpes for kake- og matdekorasjon, bil- og motorsykkelgrafikk, moteformål, vegg- / lerretsmaleri, kroppsmaleri og mer.

2. Du har de mest essensielle elementene for airbrush-settet til å starte med: malene og airbrush maskinmaterialene, for eksempel luftkompressor, slanger og sprøytepistoler. Disse typer utstyr kan hentes fra en tatoveringsbutikk og mange nettsteder (se Resources) og er det viktigste for å gjøre noen form for airbrush-kunstverk. Du kan også få følgende varer på en maling-superstore: børster, maling, kompressorer, instruksjons DVDer og bøker og grafikk.

3.

Besøk et kunstleverandørlager eller lagre til skaff deg andre nødvendige forsyninger til et airbrush-sett, for eksempel detaljering av børster og kniver, utkastbånd, skrapplater og papir, stenciler og kompasskutter. Andre gjenstander du bør legge til luftbørstepakken inkluderer en linjal, blyant og penner, fargeblyanter, markører, klistremerker eller andre bilder, og en kopp for å vaske børster og andre forsyninger som blir skitne.

4.

Sørg for å holde et airbrush rengjøringssett også for å holde utstyret rent og forlenge livet slik at du ikke ender med å bruke unødvendige penger. Disse kan kjøpes på kunst-, tatoverings- og håndverksbutikker.

5.

Få en stor bæreveske for alle dine forsyninger. Sørg for at navnet ditt er gravert på det eller skrevet et sted. Dette vil skape et mer profesjonelt og organisert utseende for ditt airbrush kit.

Tips og advarsler

  • Du kan finne mange forskjellige grafikk, maling og design ved å utforske
  • Bruk ikke sterke løsningsmidler som aceton eller lakketynner, eller du må bytte selene dine om en gang i året.
  • Airbrush kunst finnes i mange former, fra klær, til veggmalerier, til kroppsmaleri, for å skape mat. Det er grunnleggende forsyninger du bør ha i et airbrush kit for å holde deg klar for det prosjektet du måtte støte på. Disse kan fås gjennom ulike virksomheter og nettsteder, og noen kan du selv finne i din egen husholdning.