Slik selger Metal Art

 

1.

Lag en samling av metallkunst. Lag skulpturer i en rekke størrelser og kompleksitet. Dette vil svare til å lage en portefølje.

2.

Sett pris på kunsten når du vil selge metall kunst. Trikset er å sørge for at du setter en rimelig pris på kunsten din, slik at du vil bli kompensert for din tid og kostnaden for materialene dine, så vel som også å tjene penger. Artikkelen 'Kunstpriser --- Pris Kunsten Realistisk' på ArtBuisness er nyttig (se Ressurser). Å gå til nettsteder som selger metallskulpturer, som Bathsehba.com, er også hjelpsomme til å utarbeide hvordan du kan pris din kunst.

3.

Bygg et nettsted for å presentere metallkunst. Du kan gjøre dette gratis gjennom de fleste Internett-leverandører, eller billig gjennom selskaper som US Website Design (se Resources). Vis frem din kunst på nettstedet ditt, og gjør en signatur som vises under navnet ditt når du sender e-post.

4.

Lei bord på håndverksprogrammer og hent metallkunsten din til å selge. Design flyger og postkort og bringer dem med deg når du selger metallkunst. Du kan finne oppføringer for håndverksprogrammer ved å gå til nettsteder som Festival Network Online (se Resources).

5.

Selg metall kunst gjennom lokale butikker eller online. Du kan finne butikker i ditt område som har lokale kunstnere. Du kan også finne nettsteder som Skulptur Collector eller Original Art Online (se Resources).

Tips og advarsler

  • Prosessen med å selge din kunst vil ta tid, men hvis du vedvarer, vil du bygge et marked for arbeidet ditt.
  • Hvis du gjør metal kunst, er det noe du liker, kanskje du vil ta det neste trinnet og selge det. Det kan være en måte å få eksponering for arbeidet ditt, og også en mulighet til å supplere inntektene dine. Det finnes flere måter å selge kunst på, inkludert online og lokale muligheter. Selv om det kan ta tid å begynne å selge, vil du bygge ditt navn og omdømme samtidig.