Gratis RV Parks i California

  California er ikke bare strendene. Det er bare en kort tur fra de solfylte strendene som du kan finne et bredt utvalg av campingvalg med elver, innsjøer og vakre snødekte fjell. Hvis du eier en RV, bruker du allerede en formue i gass. Så hvorfor ikke prøve å dra nytte av de gratis campingplassene California har å tilby?

Boggs Mountain Demonstration Forest

Denne gratis campingplassen finner du i Mayacama Mountain Range i Lake County, California. Skogen er åpen hele året for offentlig bruk. Skogen brukes ofte av bobiler, turgåere, terrengsyklister og hesterygere. Det er greit å bruke små tilhengere og RVs på campingplassene. Nettstedet er på ca 3000 fot høyde. Boggs Mountain Demonstration State Forest ligger i Lake County, utenfor Forestry Road på Highway 175.

Heart Bar Camp

På Heart Bar Campground kan du spille golf, fisk, svømme eller vandre. The Colton Golf Course og San Bernardino Golf Clubs ligger nær leiren. Du kan ta i frisk luft og natur med en tur langs Fredalba Trail. Noen besøkende leir på Heart Bar for å være nær Silverwood Lake State Park. Campingplasser er satt i en høyde på 7.000 fot. Heart Bar ligger 35 miles nordøst for San Bernardino. Fra I-10, ta Alabama-avkjørselen i Redlands til Lugonia Avenue (State Highway 38). Gå nordøst på Highway 38 for 30 miles til Forest Road IN02. Campingplassen ligger omtrent en kvart kilometer derfra.

Green Creek

Mens stasjonen opp åtte kilometer lang grusvei til leirplassen kan være litt humpete i noen deler, er det fortsatt et populært reisemål. En Toiyabe National Forest Camping, Green Creek har noen av de beste camping alternativene for RVs i Sierras. Det er mer enn 15 miles med turstier, med stihøydehøyde på 8,100 fot. Fra Bridgeport, California, ta Highway 395 sør fem miles. Vend vest på Forest Service Road 142, følg deretter skiltene i syv miles til Green Creek Campground.

Kennedy Meadows

Denne salvebørsten og furuskogen er kjent som et flott fiskemål. Det ligger vest for Highway 395, i Sequoia National Forest i sørlige Sierra Nevada California. Ikke bare kan du fiske, men det er muligheter for å bade og hvite paddling. Kennedy Meadows Campground ligger i en høyde på 5.800 meter, og nær South Fork Kern River.

Wagon Wheel Park

Wagon Wheel Wilderness Park er 475 hektar med bølgende åser dekket av salvie og daler med eik og sycamore trær. Parken er overveiende et mål for turgåere. Det er flott for nybegynnere, siden det er mindre enn tre miles å vandre og bare en 450-fots høyde gevinst. Parken er åpen hele året. For å komme dit, ta I-5 til Oso Parkway i Mission Viejo. på Oso Parkway i seks miles. Parkeringsinngangen er 50 meter før stoppet på Coto de Caza-stasjonen.