Hva å gjøre med glycerol fra biodiesel?

 

Brenn det

Glyserin gjør et utmerket forbrenningshjelpemiddel. Du kan lage 'logger' ved å blande biproduktet med sagstøv eller vedspån i en gammel papirkapsel eller lignende beholder og la den tørke. Disse loggene bør ikke brukes til å starte en brann, men som forbrenning av glycerin for lavt kan en temperatur slippe ut giftige kjemikalier. Slå disse hjemmelagde loggene på brannen etter at det har hatt en sjanse til å bli fin og varm. Bruk også disse logger utendørs, fordi mot slutten har de en tendens til å bli ganske røykfylt fordi de ubrennbare delene av biproduktet forsøker å brenne.

Kompost Det

Du kan kompostere din venstre glycerin hvis du velger det. Blanding i ufiltrert biprodukt inn i en kompostbunke vil ikke bare hjelpe deg med å disponere glycerin på en jordvennlig måte, men også hjelpe din haugkompost raskere. Sørg for at du har en solid blanding av varm kompost for å blande glycerinene inn i og lufta det godt ved å blande det jevnlig, ellers det vant 't kompost.'

Gjør såpe

Du kan bruke leftover glycerin til å gjøre stor såpe. Kok av metanolen, et biprodukt av glyserin; gjør dette ute og ikke direkte over en flamme av åpenbare grunner. Når metanolen er borte, bland lye med vann og legg den til det fortsatt oppvarmede biproduktet. La det kurere i et par uker, og du har hjemmelaget såpe. Hvor mye lur du legger virkelig avhenger av flere faktorer, så finn en anerkjent såpeoppskrift i stedet for å kaste bort tid og ressurser som prøver å lære ved prøving og feiling. Glyserin er det fremtredende biproduktet av biodieselbrensel. På det store industrielle nivået er det fortsatt et langvarig spørsmål om hva som skal gjøres med dette biproduktet, og det er mange løsninger for hjemmebrukstoffbrukeren. Med litt tålmodighet og litt generell kunnskap om glycerin som kommer fra å gjøre drivstoffet ditt, kan du enkelt finne det.