Hvordan Prime Canvas

  Legg på ditt un-primed lerret på bordplaten, på gulvet, ha det oppreist på din easle eller mot en vegg (bare sørg for at omgivelsene er beskyttet).

p>

2.

Få ut en 3-4 tommers bred skum håndbørste. Åpne Gesso-boksen, dypp skumpenselen inn og få et tykt lag Gesso på den.

3.

Begynn å male lerretet med gesso i lange opp og ned slag. Arbeid i en retning for det første laget. Tørk forsiden av lerretet helt og kantene på lerretet som vikler seg rundt.

4.

Tillat å tørke. Gesso tørker ganske raskt, slik at du ikke må vente lenge.

5. Bruk en annen pels Gesso, men denne gangen må du males i lange streker side om side. Du kan også rotere lerretet 90 grader slik at du maler opp og ned hvis det er lettere for deg. La dette laget tørke.

Når det andre laget tørker, bestemmer hvis det er behov for et tredje lag, hvis de to første lagene var ganske tykke, kan et tredje lag også være nødvendig hvis du maler over en eldre maleri. Hvis du maler det tredje laget, kan du rotere lerretet igjen og male lange, lange slag av gesso i En opp og ned bevegelse. La det tørke helt. Denne gangen, la den tørke over natten.

7. Ta litt fint sandpapir og lett sand overflaten på det primerte lerretet.

Tips og advarsler

  • > Pass på å male gesso på jevnt. Du kan noen ganger få litt chun Ks sitter fast på lerretet eller boblene. Bruk skumpenselen til å glatte ut det.
  • Mange arbeidskunstnere trenger ikke tid til å kaste bort kreativ energi og tid i denne prosessen, og betaler andre for å strekke og prestere for dem. Hvis du finner deg Ikke vær oppmerksom på dette, du kan tjene litt ekstra penger på siden.
  • Som en kunstner på et hvilket som helst nivå, er en god måte å spare penger på kunstforsyningene dine å lage dine egne lerreter i stedet for å kjøpe pre-strakt og primet lerret. Priming lerretet strammer lerretet, gjør det mer stivt og skaper en bedre overflate for å male på. Når du har strukket lerretet på strekkstenger, får du et primet lerret klar til å male.