Hvordan male Rusted Baseboard Radiator Covers

 

1.

Ta dekkplaten av varmeovnen og legg dem på noen saghester eller en flat overflate ute eller i en godt ventilert garasje. Dekselene har en topp og bunnleppe på dem som er plassert på kroker på varmeapparatet. Løft dekslene opp og trekk ut og det vil bli løslatt fra toppkroken. Deretter går du ned med dekselet, og det kommer rett utenfor bunnen av kroken.

2.

Legg dekslene med et fint sandpapir for å fjerne all rust. Bruk sandpapiret til å rive opp en maling som ikke har rust på den også. Tørk av slipestøvet med en fille.

3.

Vask dekkplankedekslene med avfettingsrenser og skyll godt av. Tør grunnplankene med en ren, myk klut og la dem sitte for å sikre at de er helt tørre før du begynner å male.

4.

Lakk grunnplankene med en rust inhibitor primer. Bruk en pensel i stedet for en sprøyteburk fordi penselen vil få malingen til de små sprekkene som er igjen fra roen, bedre. La primeren tørke i henhold til produsentens anvisninger.

5.

Mal med rustfargemaling. Du vil ha to kuler maling med riktig tørketid i mellom. La dem tørke og installere dem på varmeovnerne.

Rusty vanntett deksel er stygt og farlig. Små som kryper på gulvet kan legge hendene på dem og få kutt eller overfør rusten til munnen. Og jo lenger du ikke reparerer dem, jo ​​vanskeligere blir det når du gjør. Planlegg dette prosjektet for en fin solrik helg og tilbringe litt tid utendørs.