Hvordan tegne biler trinn for trinn for barn

 

1.

Tegn et stort rektangel midt på siden. Legg til et firkant på toppen av rektangelet. Gjør denne firkantede vippen til høyre. Rektangelet vil være bilens kropp, og torget blir taket.

2.

Tegn hjulene med to sirkler nederst på bilen. Tegn hubcaps med to små sirkler inne i midten av hjulene. Legg til vinduer med to vippete rektangler inne i taket.

3.

Tegn døren med to linjer som kommer ned fra vinduene. Legg de fremre og bakre støtfangerne med små firkanter i nedre venstre hjørne og nederste høyre hjørne av bilen.

4.

Slett overlappende linjer inne i dekkene, hubcaps og støtfangere .

5.

Farge bilens kropp en solid farge. For dette eksempelet, farge bilens kroppsblå. Farg dekkene svart og hubcaps og støtfangere grå. Farge lyskilden gul. Du kan legge til en bakgrunn av bølgende åser hvis du liker eller til og med en naturskjønn havsdrift!

Tips og advarsler

  • Du kan trekke sammen med elevene dine på en videoprojektor.
  • Barn elsker biler i alle former og størrelser. Ofte er biler de første lekene som et barn spiller med. Tegne- og fargevogner er en fin måte å få barnene begeistret for kunst. Du kan få dem til å designe sin egen fargevalg og tilpasse sine biler eller henge biltegningene på veggen og komme med en forseggjort historie for dem. Hold figurene veldig enkle, slik at de kan la sine forestillinger løpe vilt når grunnskjemaet er opprettet.