Kunstutstillinger i Miami, Florida

  Miami kan være best kjent for sine vakre mennesker, latinsk kultur og natteliv i South Beach, men det er også hjemsted for hundrevis av kunstnere, et stort utvalg av gallerier og museer og noen av de mest prestisjetunge kunstutstillingene i verden. Enten du er en seriøs kunstsamler eller en kunstner som ønsker å vise arbeidet ditt, har du mange muligheter i Miami kunstverdenen.

Art Basel Miami Beach

Art Basel Miami Beach, søsters kunstutstilling til Sveits Art Basel, anses av mange i kunstsamfunnet å være 'det viktigste kunstutstillingen i USA', ifølge Greater Miami Convention og Visitors Bureau. Med verk fra mer enn 2000 kunstnere og med mer enn 250 kunstverk. Gallerier fra hele verden, arrangeres Art Basel årlig på den første helgen i desember. Kunstutstillinger fyller Miami Beach Convention Center, fraktbeholdere på South Beach og gallerier i hele det større Miami-området. De spektakulære partiene som følger med showet konkurrerer ofte med kunst.








1901 konferansesenter kjøre

Miami Beach, FL 33139

305-673-7311

www.artbaselmiamibeach.com

Art Miami

Også holdt under f Første uke i desember har Art Miami hatt moderne og moderne kunst fra gallerier og institusjoner over hele verden i mer enn 20 år. Tidligere utstillere inkluderer Alexander u0026 amp; Engel Galleri fra Paris, Kreisler Galeria de Arte i Madrid og New Yorks Eli Klein Fine Art.













Miami Midtown Arts District

Northeast First Avenue mellom nordøstlig 32 og nordøst 31st Street

Miami, FL 33137

520-529-1108

www.art-miami.com

Miami International Art Fair

Miami International Art Fair hadde sin debut i 2010, med samtidskunst av alle medier, inkludert installasjoner, video og fotografering. er det nye showet på blokken, den rettferdige garners oppmerksomheten siden den er organisert av grunnleggerne av den langsgående Art Miami og holdes i midten av januar under Miami s høysesong.



Miami International Art Fair

Miami Beach Convention Center

1901 Kongressenter Dr.

Miami Beach, FL 33139

305-673-7311

www.mia-artfair.com

Coconut Grove Arts Festival

Presentert av Coconut Grove Arts u0026 amp; Historical Association, Coconut Grove Arts Festival er en utendørs kunstkunst rettferdig holdt hver februar, med arbeidene til mer enn 360 artister. Denne festivalen er litt mer uformell enn den prestisjetunge Art Basel, men det er utmerket kunst for salg, levende musikk og en fantastisk kulinarisk kunstpaviljong som tilbyr deilig lokal mat.



Coconut Grove Arts Festival

3390 Mary Street Suite 128

Coconut Grove, FL 33133

305-447-0401


www.coconutgroveartsfest.com