Slik fjerner du Latex Paint fra hender

 

1.

Våt hendene godt med varmt eller varmt vann. Pump en generøs mengde lava såpe eller lignende håndsåpe som inneholder slipemidler på palmer.

2.

Gni såpen over hendene dine, raskt. Pumiceens slitasje hjelper til med å gni av maling.

3. Hold hendene under varmt vann og gni dem sammen for å fjerne gjenværende såpe og maling. Hvis noen maling forblir på huden, legg til mer såpe og gjenta til all malingen er fjernet.

4.

Kontroller at du har maling rundt dine nagler. Hvis det er rester, skrape det forsiktig ut med en tannpirk eller gni mer lava såpe på kutikulaen og skyll.

5. Legg en liten dråpe av slipemiddelet på en gammel tannbørste . Skru under neglene til noen spor av maling er fjernet.

Tips og advarsler

  • Hvis latexmaling er fortsatt fuktig, bør vanlig håndsåpe fungere for å fjerne den. Hvis du ikke har en slitesterk såpe, kan du prøve å vaske hendene og gni dem med tørr maismelk eller sand. Følg dette ved å bruke vanlig såpe og varmt vann.
  • Hvis du har brukt lava såpe og fortsatt trenger å bruke en tannpirke under neglene dine, skyll fingrene dine veldig bra først. Dette er for å unngå å kramme noen av pimpsteinmaterialet inn i neglenglasset. Unngå å bruke kjemikalier som terpentin eller fotogen for å fjerne latexmaling fra hender. av lett uten bruk av sterke kjemikalier.
  • Når latexmaling kommer på hender, er det litt vanskeligere å rengjøre enn fra faste overflater som tre, fordi huden er naturlig litt porøs. Men hvis du får latexmaling på hendene (uansett hva malingen er) , kan du enkelt få det av med den riktige typen såpe og litt tålmodighet.