Hvordan tegne en enkel nybakt - Bug Series

 

1.

Det første trinnet for å tegne en ladybug er å lage en rund sirkel for Ladybugs hodet.

2.

Neste er kroppen . Lag en større sirkel for kroppen.

3.

Med korte buede linjer, lag seks ben, tre på hver side. Ikke glem føttene!

4. I hodet trekker du to ovaler og legger en prikk i hver oval. Du har tatt øynene. Tegn en linje nedover midt i ryggen av marihønaen. Tegn noen sirkler rundt ladybugens bakside for flekkene. På toppen av Ladybug-hodet trekker du to linjer med en prikk på enden. Nå har du antenner.

5.

Nå farger du på flekkene på baksiden av din marihøne. Bruk en stor buet linje, tegne omrisset av et blad. Sørg for at bladet ditt er større enn din ladybug.

6.

Gi bladet en stamme og noen andre linjer for å fullføre detaljene. Du kan farge beina i hvis du liker eller la dem være uncolored.

Visste du at det er nesten 5000 arter av nyfrokost? Deres avrundede kropper har skinnende røde eller oransje vinger med svarte flekker på dem. Ladybugs har få rovdyr på grunn av sin bitter smak. Ladybugs er veldig hjelpsomme til bønder. The lady bugs favorittmat er et lite insekt kalt bladlus. Disse insektene er meget skadelige for planter. En nybenta kan spise 5000 bladluser i løpet av livet. Lommebuker dvale under blader om vinteren for beskyttelse mot kulde.