Hvordan lage en fysisk bok fra en blogg

 

1.

Bestem hvor mye av bloggen du vil plassere i boken. Beslut også om bokens struktur. Kanskje du vil kopiere blogginnleggene akkurat som de er i et tekstbehandlingsdokument. Eller, du kan redigere hvert innlegg ned til det du trenger. Se på bloggen som helhet og bestem hva du vil inkludere og hva du ikke gjør. Legg notater for deg selv, slik at du kan lage en klar presentasjon.

2.

Bestem om du vil inkludere bloggens etiketter i boken. Mange blogginnlegg er merket som 'musikk' eller 'skole' eller noe lignende. Bestem om du vil skille bloggene inn i emner i boken. De som er merket som bestemte emner, kan alle plasseres i ett kapittel. Kopier og lim inn hver bloggoppføring (i henhold til emne) i et eget kapittel. Åpne et nytt tekstbehandlingsdokument for hvert kapittel.

3.

Bestem om du heller vil lage boken fra blogginnleggene i kronologisk rekkefølge. Begynn å lim inn blogginnleggene i et dokument fra sist til først. For å gjøre dette, åpne et tekstbehandlingsdokument på datamaskinen. Åpne bloggen fra Internett og klikk på siste side av bloggen. Begynn med å kopiere og lime inn blogginnleggene i dokumentet, skille hver oppføring med en tittel. Husk å sette de siste oppføringene først og de nyere oppføringene over de eldre i dokumentet.

4. < / p>

Formater boken slik at du har tittel og kapitelliste, og sørg for at hver oppføring er på riktig sted. Rediger hele manuskriptet ved å se nøye på hver bloggoppføring og sørg for at de inkluderer riktig grammatikk , stavemåte og setningsstruktur.

Bestem om du vil publisere manuskriptet selv gjennom en populær selvpubliseringstjeneste som CreateSpace.com eller Lulu.com. publiserte bøker er bare tilgjengelige online.

CreateSpace.com tilbyr gratis bøker uten kostnad, med mindre forfatteren ønsker å aktivere 'Pro' -planen. 'Pro' -planen gjør det mulig for forfatteren s bok å bli solgt på mange steder, som Amazon, Barnes u0026 amp; Noble og CreateSpace. Den tilbyr også andre publiseringspakker som inkluderer markedsføringsplaner og redigeringshjelp. CreateSpace er forbundet med Amazon.com. Lulu.com tilbyr en lignende gratis tjeneste, med muligheter til å kjøpe andre publiseringspakker. Følg hvert nettsteds instruksjoner om hvordan du laster opp og publiserer boken.

Ifølge diktere og forfattere Magazine, når en forfatter selv publiserer, 'investerer han forfatteren i sitt eget arbeid , absorberer alle tap, nyter alle fordeler, og beholder eierskap og distribusjonsrettigheter til boken. Forfatteren er ansvarlig for markedsføring og distribusjon --- et stort foretak. '

6.

Bestem om du vil publisere boken din ved hjelp av den tradisjonelle metoden for å finne en publisering hus. Dette alternativet tar mye lengre tid, men sannsynligvis sikrer at en profesjonell redaktør vil se arbeidet ditt, at et markedsføringsteam vil bidra til å markedsføre det, og at det er profesjonelt distribuert til fysiske leverandører, som uavhengige eller kjede bokhandlere. Besøk Poets u0026 amp; Forfattere '' Publiser en bok 'for mer informasjon om hvor du skal begynne. Kjøp den nyeste kopien av Robert Lee Brewer' s 'Writers Market' guide.

Tips og advarsler

  • Selv om selvutgitte forfattere kan publisere manuskripter når som helst, går gjennom et forlag er avhengig av å ha et manuskript akseptert av en redaktør. Dette kan ta flere forsøk på forskjellige forlag.
  • Enhver som har holdt en stabil blogg gjennom årene, kan til slutt ønske å gjøre bloggen til en faktisk bok. Det kan inneholde oppskrifter, korte memoirhistorier om ens liv, poesi eller essays om et bestemt emne. Mens blogger er et utmerket verktøy for å nå publikum og skrive for et publikum, er å lage en bok basert på bloggen et ytterligere skritt. Forfattere kan selv publisere bøkene sine eller prøve å få dem publisert av et forlag.