Hvordan lage kroppsplugger

 

1.

Pass på at du kan endre smykker. Avhengig av plasseringen og hvor godt du tar vare på piercing, kan helbredende tider variere. Ta kontakt med en profesjonell kroppspierker for å sørge for at dine nåværende smykker kan fjernes.

2.

Ta ut dine nåværende smykker og måle det. Det er to måter å måle kropps smykker på. Mål ved å bruke et målerhjul først. Sporhjul er laget for å måle ledninger, og de finnes i de fleste maskinvareforretninger. Hvis smykkene er for store til å passe inn i et målerhjul, må du måle via tommelfragmenter i stedet for målere. For å måle tommer, bruk en tykkelse. Når du vet hvor mange tommer eller hvor stor en måle smykker er, gjør du et notat om det. Hvis du bruker en større måler ved et uhell, risikerer du å rive gjennom piercing. Etter at du har målt, skal du bytte ut smykker.

3.

Kjøpe et tomt plugg av riktig størrelse som bestemt ovenfor. Du kan også lage en plugg ut av plastdyner eller stenger av riktig størrelse. Bare vær sikker på å unngå organiske materialer, porøse materialer eller noe med grove kanter. Prøv å bruke syntetiske, rene og glatte plugger. Hvis du ikke gjør det, risikerer du å irritere piercing- eller fangstbakteriene i de grove overflatene. Innkjøp av en enkel akrylplugg er billig og er vanligvis den beste måten å gå på.

4.

Kjøp gummi O-ringer fra en maskinvarebutikk. Disse holder kontakten på plass når du er klar til å sette den inn i piercingen.

5. Legg på O- ringer på blanke stikkontakter eller nyklippt dowel. Dette vil tillate deg å se hvordan pluggen vil se ut med O-ringene som er festet.

6.

Bruk en Exacto Knife til å etse ønsket design på pluggen. Lag en stencil først og trene på plastplaster. Bruk en finpusset pensel for å påføre akrylmaling til spor i design slik at de skiller seg ut. Ikke bruk oljebaserte maling. Et annet alternativ er å skrive ut design-klistremerker på en hjemme-PC, og kutte dem slik at de passer over endene av pluggen.

Fjern dine gamle smykker og sett inn dine nye smykker etter maling har tørket i full 24 timer. Hvis smykker ikke går lett, bruk litt Bacitracin salve som smøremiddel.

Kroppsmodifisering er en voksende kunstform i USA og i utlandet. Med strakte ørepiercinger blir mindre tabu, er det mer relevant enn noensinne å finne designpropper. Når det ikke er mulig å finne akkurat det rette pluggdesignet, er det mulig å vende til hjemme-produksjon, forutsatt at du tar de nødvendige forholdsregler. Å designe dine egne plugger kan være farlig for helsen din piercing hvis du ikke bruker passende materialer eller undervurder størrelsen på piercing smykker.