Hvordan tegne bilen fra hertugene av Hazzard

 

1.

Tegn legemet av General Lee med en stor rektangulær terning. Gjør dette ved å tegne et rektangel som er litt diagonalt på siden, slik at den høyre enden peker mot øverste høyre hjørne av siden. Legg til en kort vertikal linje som kommer ned fra øvre venstre, nedre venstre og nedre høyre hjørne av rektangelet. Koble disse linjene sammen med to vinkelrette linjer som en omvendt 'L' -form. Legg til et diagonalt vendt firkant på toppen av baksiden av midten av denne kuben. Plassen blir taket til bilen.

2.

Trekk hjulene med to sirkler på siden av terningen. Legg til en trapezoid på forsiden av hetten for å lage frontruten. Gjør dette ved å tegne to linjer som kommer fra de øverste venstre og nedre venstre hjørner av takfeltet. Koble disse med en lang linje som løper over bilens hette. Legg sidevinduene med en trekant til høyre på frontruten. Tegn et firkant til høyre for trekanten og fest en annen trekant til høyre på denne firkanten.

3.

Tegn det konfødererte flagget på toppen av motorens hette . Gjør dette ved å tegne en 'X' -form på tvers av hetten. Inne i 'X' -formen legger 13 små stjerner. Tegn sidedøren med en vertikal linje som kommer ned fra venstre hjørne av sidevinduet. Legg til en annen vertikal linje som kommer ned fra høyre side av sidevinduets firkantede retningslinje.

4.

Tegn et stort '01' på siden av døren. Felger til dekkene med små sirkler inne i hvert hjul. Legg grillen med to små rektangler på forsiden av bilen. Legg støtfangeren med et langt, tynt rektangel på forsiden av bilen rett under grillen.

5.

Slett eventuelle retningslinjer du ikke ønsker å beholde. Spor pennen din langs blyantslagene. Still inn illustrasjonen til side for at blekket tørker. Slett all gjenværende blyant.

< p> 6.

Farge hele bilens oransje. Farge stripene til confederate flagg blå, la stjernene være hvite og farge bakgrunnen rød. Farge '01' svart. Farge støtfangeren, vinduer og grillgrå. Farg dekkene svart.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke en linjal for å sikre at retningslinjene dine er helt rett. vil forbedre kvaliteten på den ferdige illustrasjonen.
  • Plasser et ark papir under illustrasjonen din når du farger det slik at blekket ikke bløder gjennom.
  • Hazzardhertene, som tegnene på 'Knight Rider', er mye mindre berømte enn deres ikonoklastiske biler. General Lee, Duke-guttenes forbrytelsesbil, hadde blitt innblandet i ethvert barn, tenåring eller voksen som så på at denne bilen startet over ramper, elver og omtrent alt annet. Tegning av General Lee avhenger av å legge til de karakteristiske detaljene som Rebel-flagget på taket, den brede grillen og den legendariske oransje malingsjobben.