Hvordan tegne en kvinne med langt krøllete hår

 

Hvordan tegne en kvinne med langt krøllete hår.

1. Bruk en blyant, tegne ansiktet, nakken og skuldrene på kvinnen din. Få ansiktsfunksjonene slik du vil ha dem. Legg en grov linje der baksiden av skallen hennes er slik at du har en veiledning for hvor håret faller.

2.

Finn ut hvilken slags frisyre hun burde ha. Ned eller i hestehale? Bangs eller ingen smell? Side eller senterdel? For dette eksempelet antar vi at håret er langt, løs og i midten.

3.

Start fra delen, tegne lange feiende S-kurver som starter ved øverst og gå ned. På venstre side vil disse for det meste være vanlige S-kurver og til høyre vil de for det meste være bakover S-kurver. Hold hånden og armen løs. Lag krøller som slutter på mange forskjellige steder, så det ser ut som lag. Tenk på hvordan krøllene vil falle over skuldrene, eller komme frem på grunn av tyngdekraften.

4.

Legg til noen morsomme detaljer, som ekstra flips på slutten av krøller. Legg i parallelle S-kurver på noen krøller for å gjøre dem tykkere. Her er et eksempel.

Skygge krøllene og håret for å gi illusjonen om dybden. Dette eksemplet bruker Photoshop, men du kan bruke farget blyant eller penne eller noe du vil.

Tips og advarsler

  • Dette eksemplet er tegneserieaktig, men Du kan bruke de samme teknikkene til å gjøre realistisk krøllete hår. Bare tone ned antall og form for krøller for å gjøre dem mer realistiske.
  • Langt krøllet hår er morsomt å tegne og enkelt. Du kan tegne krøllet hår på en kvinne ved å bruke lange bølgete linjer og virvler. Mange kvinner har langt krøllete hår og det er lett å tegne hvis du holder hånden løs og ha det gøy.