Slik monterer du et sett med Cue Balls

 

1.

Kjøp din veggmonteringsenhet. Undersøk veibeskrivelsen nøye før du begynner. Trinnviske retninger kan variere avhengig av modellen.

2.

Velg et sted for å installere enheten. Bruk en stud-finder til å finne en solid del av veggen, som vil kunne støtte veggmonteringen og eventuelle baller eller pinner du lagrer på den.

3.

Mål Avstanden mellom krokene på baksiden av enheten. Mål ut den samme avstanden på veggen der du planlegger å montere enheten.

4.

Bør skruer eller hammer negler inn i veggen i riktig avstand. Dobbeltklikk målingene dine før du borer eller hamrer.

5.

Sett veggmonteringen på neglene eller skruene. Test styrkeens styrke ved å stikke forsiktig på enheten.

6.

Plasser de 10 ballene i et standardsett på veggmonteringen. Hvis enheten virker ustabil, fjern kulene og kontroller posisjonen og styrken på neglene eller skruene som forbinder den med veggen.

Tips og advarsler

  • Hver biljard ball veier mellom 5,5 og 6 gram. Ved å montere de 10 ballene i et standard sett betyr det at du skal plassere minst 3 pounds av vekt på veggen.
  • Hvis du velger et sted uten en stud for å montere enheten, må du bruke veggankre istedet.
  • Veggbeslag har spesifikke vektveiledninger. Ikke overskrider anbefalt vekt for enheten du kjøper.
  • For å spille en runde med basseng, trenger du flere ting: et biljardbord, et sett med baller og minst en kø. Etter at spillet er over, trenger du et passende sted å lagre alt det utstyret. Et alternativ er en bærbar bæreveske. Veggmontert lagring er også et alternativ. Det finnes et bredt spekter av basseng og kule ballvegger tilgjengelig på markedet. Når du har kjøpt et veggfeste, er det neste trinnet å installere det.