Kreative kunstideer for å male en barnes bok

  Å male et barns bok kan være en kreativ opplevelse for en nybegynner eller en velrenommert kunstner. Du kan allerede se utseendet på boken din i tankene, men trenger et ekstra løft på kreativiteten. Å ha et visuelt tema er et viktig skritt for Når du velger et medium tidlig, kan du være fokusert og stilistisk konsistent. Bruk hvert medium som et verktøy for dine ideer.

Vannfarge

Vannfarger kommer i mange former, inkludert rør , runde plastbeholdere og blyanter. Hver versjon er laget av konsentrert farge og krever tilsetning av vann. Du kan lage malerier som er rene og lunefull eller dristige og mettede. Jo mer vann du legger til, desto lettere blir fargen. Hvit av papiret ditt for å skape illusjon av lys. En penn eller blyant kan hjelpe til med å definere kanter rundt et bilde. Hvis du lager en barns bok om mat, bør du vurdere å forberede maten og ordne den på en visuelt interessant måte. Ta bilder av matoppskrifter. K EEP husker følelser og tone i boken når du gjenskaper bildene med vannfarger. Fargene du velger, for eksempel pasteller, skaper et visuelt humør som skal sammenfalle med boken.

Akryl

Akrylmaling er vannbasert, kan fortynnes med vann og tørke raskt. Akrylmaterialer kan brukes på lerret, tre eller spesialpapir. Prøv å lage linjebilder først med blyant og fyll inn illustrasjonene med akryl. Du kan lage tekstur i bildene dine med mange husholdningsartikler, for eksempel papirhåndklær, ris, sandpapir eller til tippene på et papirklipp. Gjør historiens stemning ren med monokromatiske varme eller kule farger. Hvis barnas bok handler om å leke eller sport, bør du vurdere å gå til en lekeplass eller et sportspill med skisseboken. Lag observasjoner av bevegelse som senere kan skildres i dine malerier. Med foreldrenes tillatelse kan du fotografere en niese eller nevø svinger en baseballbat eller kaster kuler inn i en sirkel. Disse bildene vil hjelpe deg til å realisere gjengivelse og form i maleriene dine.

Oljer

Oljemaling er perfekt for å gjenskape bilder i hverdagen. Oljer er sakte-tørking og mer tilgivende enn de fleste andre former for maling. Oljemaling krever malfortynnere og rengjøringsmidler, og kan være svært kostbare. Når du har samlet forsyningene dine, må du opprette en referanseguide for malingpalettene ved å blande primærfargene. Bruk denne håndboken når du må remixe farger i fremtiden. Bruk oljemaling på lerret eller lerretpapir for nøyaktig bruk. Øv med oljemaling for å gjenskape bilder fra bilder. Hvis barnas bok handler om panda bjørner, ta en tur til din lokale dyrehage og fotografere dem. Bruk disse bildene som referansepunkter i dine malerier.

Datamaler

Programmer som Adobe Illustrator kan tillate deg å lage digitale malerier. Med penselverktøyet kan du gjenskape utseendet på vannfarger med et museklikk. Skann i en original illustrasjon, og fyll inn linjene med mettede farger i programmet. Bruk gjennomsiktighet og teksturverktøy for å gjøre bildene dine ser ut som ekte malerier. Hvis barnas bok handler om ytre rom eller roboter, gå til ditt lokale bibliotek og sjekk ut bøker om astronauter, romreiser eller 1960-roboter. Bruk disse bildene til å lage raske skisser med færre og dristige linjer for en moderne tolkning. skisser i datamaskinen din. Åpne filene i Adobe Illustrator og spor bildene med curser. På penselmenyen, velg linjer som gir deg mulighet til å se ut av malings- eller vannfarger. Fullfør bildene dine med fargefyll og legg til høydepunkter med gradienter eller hvite aksenter.