Hvordan lage en kunststudie med barn

 

1.

Samle bøker. Om du eier kunstbøker eller låner dem fra biblioteket, er bøker om kunstnere og kunstverk en viktig del av studiet av kunst med barn.

2.

Bruk datamaskinen. Datamaskiner er en god kilde for å lære mer om kunstnere og deres arbeid. Les til barnet ditt om kunstneren, og la dem se bilder av deres berømte verk.

3.

Gjør maleriene gjenskape. Få barnet ditt til å male sitt eget mesterverk basert på en av mesterens arbeid. Dette vil hjelpe barnet ditt til å studere kunstverket i detalj og hjelpe dem å forstå teknikkene bedre.

4.

Gjør et bilde studie. En bildestudie er hvor barnet studerer bildene og forteller deg uten å se på bildet om bildet. For å lære mer om denne teknikken, vennligst sjekk ressursene nedenfor.

5.

Spill spill. Spill matchende spill og lignende typer spill med barnet ditt for å hjelpe dem å lære maleriene som de studerer.

6.

Sett sammen et puslespill. Når du legger sammen et puslespill av kunstverket, er det en god måte for barnet ditt å studere kunstverket for den fulle detaljen. Hvert puslespill må sees nøye for å se om det passer med neste stykke.

7.

Lag en utklippsbok. En kunstneren utklippsbok er en god måte for barnet ditt å vise hva de har lært om maleriet eller kunstneren. Dette vil også gi barnet mulighet til å gå ba ck over hva de har lært når de vil. Se ressursene nedenfor for å lære å lage en kunstnerens utklippsbok.

8.

Gå til kunstmuseer. Hvis du bor i nærheten av et kunstmuseum, ta barnet ditt til det. Dette er en fantastisk måte å lære om kunstverk. Gjør det gøy, som gjør en scavenger-jakt.

9.

Ikke glem å sjekke ressursene nedenfor for mer informasjon. Du vil kanskje sjekke sidene av artikkelen til Finn relaterte artikler.

Tips og advarsler

  • Se alltid på kunstbøker og nettsteder før du viser til barna dine for å sikre at det ikke er upassende materiale. Det er mye nakenhet i kunstverk, du er den beste dommeren på hva som passer for familien din.
  • Å studere kunst med barn kan være både morsom og pedagogisk. En kunststudie trenger ikke å ta opp mye tid, og du vil bli overrasket over hvor mye et barn kan lære.