Hvordan lage et tre for å feire våren

 

1.

Det første trinnet er å finne en gren som er behagelig for deg. Du kan finne mange grener eller kvister ved å gå i nabolaget ditt, den lokale kirkegården eller langs en sykkelsti. Enda flere kan bli funnet etter en blåsig dag eller en storm. Bare ta grener som trærne har kastet bort, ikke levende grener.

2.

Ta taket ditt hjem og se på det i det rommet du ønsker å sette det. Bryt den ned og form den slik at den passer i stedet.

3.

Du må finne et passende fartøy eller en beholder for å holde ditt 'tre'. Du vil ha en beholder som er solid nok og bred nok til å støtte grenen din uten å falle over.

4. Når du finner din container, velger du ankermateriale og anker din gren. Hvis du ønsker et kjørt, finn noe for deg, og legg til temaet.

5. Legg til dekorasjoner av ditt valg, inkludert blåste egg, kranser, popcorn eller hva du ønsker.

Ushering i slutten av vinteren og begynnelsen av våren tar mange former i våre liv. Hver familie har sin egen måte å innlemme sesongmessige endringer, fra å sette opp et tre til vindusdekorasjoner til de elementene vi bruker i våre gårder. Et fjærtre er en fin måte å ønske årstidsendringen velkommen, og det kan også bety påske, gjenfødelse og ny begynnelse.