Hvordan tegne

 

1.

Det første trinnet du bør ta, er å fjerne tankene dine. Ta et dypt åndedrag utånder sakte og slapp av. Hvis du er spent, har du kanskje ikke tålmodigheten i det øyeblikket for å fokusere på det du vil tegne. Husk tegning er en kunst og den beste kunsten kommer fra røde følelser. Jeg forteller deg ikke å slappe av og glemme følelsene dine. Jeg forteller deg å slappe av slik at du kan finpusse på dine følelser og tegne det du føler. Hvis du vil tegne en blomst og du er opprørt, skal tegningen av blomsten gjenspeile den følelsen, og hvis du er glad, skal tegningen gjenspeile det også. Tegning er en forlengelse av dine følelser.

2.

Den andre tingen du bør gjøre er å slutte å bekymre deg for hvordan tegningen skal se ut. Når du trener, blir tegningene dine bedre. Ikke tenk på tegningene dine som en tegning og begynn å tenke på dem som kunst. Dette vil hjelpe deg med å fokusere på dine følelser, og i sin tur skape kunst fra dine røde følelser. Når du kan gjøre dette, vil du begynne å se skjønnheten i tegningene dine, uansett hva den er eller ser ut. Da ser du også teknikken din bedre. Øvelse er nøkkelen, men øvelse med ut hemming. Med andre ord slutte å bekymre deg for hvordan tegningen din ser ut og begynn å fokusere på hva kunsten din føles.

3.

Det tredje du bør gjøre er å finne plass til å skape kunst . Stedet du valgte å tegne dine kunstneriske tegninger, vil låne så mange ideer og forbedre så mange følelser. Dette stedet kan fylles med positive følelser av skjønnhet og glede, men også negative følelser av stygghet og smerte. Det vil bli din plass og vil holde din fortid, nåtid og fremtidige ideer og følelser. dette vil alle oversette til sterke kunstneriske tegninger kunstverk avledet av dine raske følelser. Det spiller ingen rolle hvordan det ser ut, fordi det forbruker med hva kunstneren føler.

Tips og advarsler

  • Finn skjønnhet i alt du ser og fokus på følelsene du føler og tegningene dine blir kunst. Begynn å lage kunst, og du vil lære hvordan du kan tegne.
  • Tegning er en kraftig kunst som lar deg uttrykke dine tanker og følelser ved å skape noe vakkert, noe styggt, noe enkelt eller noe komplekst. Det er ingen riktig måte å tegne da det ikke er feil måte å tegne. Det er bare dine følelser og ideer som flyter på papir. Selv om du ikke lager et originalt kunstverk, vil det fortsatt være unikt fordi du følelser og tanker blir forvandlet til et enestående stykke. Kunst er i øyets øye.