Slik bruker du utkastverktøy

 

Bruk en .5 mm blyant med 6H bly for å tegne retningslinjer og konstruksjonslinjer.

2.

p> Hold en .5mm blyant med H-ledet for hånd for å mørke midt og skjulte linjer. Du vil også bruke denne blyanten til lettering.

3.

Mørk tykk objektlinje med en .9 mm blyant lastet med H eller 2H ledning.

Utkaststavle

Legg papiret på oppslagstavlen.

2.

Linj opp en av de horisontale linjene på tegningen med kanten av den horisontale glidebryteren på bordet ditt.

3.

Tapp alle fire hjørner av papiret slik at det ikke vinner eller flytt mens du tegner .

Dividers

1.

Juster hver arm på delene slik at ett punkt ligger på startpunktet til måling du vil overføre og andre divider punkt ligger på endepunktet til den samme måling.

2.

Løft delene av målingen du har tenkt å overføre, vær forsiktig så du ikke endrer justeringen.

3.

Plasser delene over det stedet du vil overføre målingen til, og gjør et blyantmerke for å indikere hvor hver av delingspoengene sitter. Dette dupliserer målingen.

Utformingsskala

1.

Legg kanten på skalaen parallelt med linjen som måles.

2.

Sett kanten på skalaen du leser mot din nondominant side (hvis den er orientert vertikalt) eller vekk fra deg (hvis den er orientert horisontalt). Dette hjelper deg med å holde deg fra støpe skygger på det aktuelle ansiktet av skalaen mens du jobber.

3.

Lag lyskilder for å indikere avstanden du måler eller tegner ut, målt etter skalaen.

4.

Juster dividere med skalaen ved å lage en blyantlinje så lenge delene skal være brede, ved hjelp av skalaen som en veiledning. Juster deretter delene ved å orientere punktene på enden av blyantlinjen. Justering av dividers ved å plassere punktene direkte på skalaen, kan kjeve overflaten av skalaen, noe som gjør det vanskelig å lese.

Protaktor

1.

Tegn en rett blyantlinje som danner en side av vinkelen du trenger å tegne. Vinkel den rakte kanten av vektoren langs denne linjen med midtpunktet hvor vinkelens vinkel vil være.

2.

Lag et lite merke ved ønsket vinkelmåling på grader.

Bruk en rett kant - eller den rakte kanten på graden - for å tegne en rett linje fra vinkelens vinkel mot merket du nettopp har laget . Du må ikke koble toppunktet og markeringen hvis du ikke vil ha en lang linje - bare sørg for at hvis du skulle fortsette å tegne linjen, ville det skjære det merket du laget.

< h4> Utformingstriangel

1.

Velg toppunktet for tegningstriangelen som har den vinkelen du vil tegne. For eksempel, hvis du tegner en 30-graders vinkel, velg toppunktet av 30-60-90 trekant som måler 30 grader.

2.

Plasser punktet på toppunktet du valgte hvor du vil ha toppunktet til tegnet vinkel å være. Hvis en stråle (linje) av vinkelen allerede er tegnet, legger du en av trekantenes kanter opp med den. Hvis det ikke er trukket noen linjer, må du bare sørge for at kantene på trekanten er orientert slik at du liker kantene av vinkelen som skal være.

Trekk i en eller begge stråler (linjer) av vinkelen etter behov, og utvide linjene så langt som nødvendig for å representere objektet du ' re drawing.

Utforming av kompass

1.

Legg punktet til tegningskompasset i midten av sirkelen du har til hensikt å tegne. tegne en bue, tenk at bueen strekker seg helt inn i en sirkel og plasser kompasspunktet i midten av den imaginære sirkelen.

2.

Juster leddende ende av kompasset slik at det berører hvor du vil like kanten av buen - eller sirkelen - å være. Hvis du tegner en buet i en bestemt avstand fra midtpunktet, må du lage en linje av ønsket avstand, juster punktet og leddenden av kompasset mot endene av den linjen, og plasser deretter punktet på kompasset tilbake i midten av sirkelen eller buen.

3.

Ta tak i midten av kompasset mellom tommel og fingre. Vri på fingrene, bruk lett nedovertrykk på kompasset for å markere ønsket lengde av bue eller sirkel med den ledede enden av kompasset.

Tips og advarsler

  • Måttmåling på utkastblyanter forteller hva diameteren av blyantledningen er. H-målingen forteller hvor hard ledningen er. For eksempel er 6H ledningen veldig vanskelig, mens 2H ledningen er mye mykere og H-ledningen er den mykeste av alle.
  • Drafting Tools er en arkitektens beste venn. Du kan ikke begynne å bruke dine avanserte utkast til ferdigheter før du har lært hvordan du velger utkastende blyanter og hva du skal bruke hvilken type blyant for, hvordan du setter opp papiret ditt på utkastet ditt bord og hvordan man bruker divider.