Hvordan Direct Posing With Multiple Models

 

1.

Kjenn alle modellens navn.

Selv om dette selvfølgelig skal si, blir mange av oss (meg selv inkludert!) tatt i tunnel under visninger, eller et navn kan bare legge merke til om du jobber med flere mennesker for første gang. Prøv ditt beste å kjenne hver modellens navn, og hvis du glemmer, spør. Unnskyld og avklare heller enn å peke eller lage upersonlige kallenavn.

Alltid henvende deg til modeller ved navn når du gir anvisninger, slik at alle vet nøyaktig hvem du snakker med.

2. < / p>

Tenk på poseringsmetode som en spiral. Sett modell en i generell stilling, deretter modell 2, etc. Deretter går videre til spesifikke pose tweaks, en modell om gangen. Så fortsett til uttrykk. en modell som er helt opprettet, når du er ferdig med alle andre, vil hun enten være fysisk sliten eller se på tre. Et gradvis mønster av mer og mer spesifikt med alle med samme hastighet, vil holde alle ser avslappet og friskt.

3.

Vær oppmerksom på lyset. Belysning for flere modeller er mer utfordrende enn belysning av enkelte modeller, og spesielt når du bruker få, intense lyskilder (som naturlig sollys eller en standard 2-lys portrettoppsett), må du være forsiktig med tunge skygger fra en person som faller på en annen. Flere modeller betyr vanligvis mer fylling lys og / eller reflektorer.

4.

Vær oppmerksom på de kulturelle implikasjonene du har med deg. Et fotografi er et øyeblikk uten kontekst, og ligger mellom grupper, og spesielt mellom par, kan gi mye mening. Du kan subtilt foreslå forbindelser eller følelser med den minste gesten i posen; For eksempel, et bilde av en eldre kvinne med hånden på en yngre kvinnes skulder innebærer et mor / datterforhold eller maternær ømhet. Vær oppmerksom på konsekvenser du ikke mener å gjøre. Nærhet, spesielt i naken kunstfotografering, tolkes ofte som seksuell selv når det ikke er seksuelt innhold. Vær oppmerksom på at i fotografering tar små bevegelser på seg mer vekt. Spesielt bevegelser av nærhet som å knuse eller holde hender virker viktigere på et fotografi Å ha folk sammen på et fotografi og ikke ser sint ut, er nok til å innebære en positiv binding. Hvis forholdet mellom dine fag ikke er fotografens fokus, bør du vurdere å fremheve nærhet snarere enn kontakt.

5.

Hvis du ikke fokuserer på et forhold mellom modeller, bruk modellene du må lage lag i sammensetning. Sett en modell nærmere kameraet og en annen lengre unna. Har noen modeller stå og noen sitter. Å ha alle i en linje virker tvunget og unaturlig.

6. Legg hver modell forskjellig. Hvis alle har det samme posisjons- og kroppsspråket, vil bildet komme over som klumpete og åpenbart iscenesatt. Med mindre formålet med ditt skudd er teatralsk samhold, bland det opp. Ett nyttig triks er å ha hver modell ta posen som virker naturlig for dem, og juster derfra basert på din egen estetikk. På den måten vil du vanligvis ende opp med en veldig naturlig blanding av poses.

Å legge til en andre (eller tredje eller flere) modell til et prosjekt kan legge til uendelig kompleksitet med pose og følelser, men det legger også til tekniske kompleksiteter. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å angi retningen, et av aspektene ved fotografering som blir vanskeligere med mer enn én modell.